Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-14, 19:34
Το avatar του χρήστη djgas1
djgas1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 165
djgas1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουτε στριβει και ειναι τρελη βαρκα..Απο την πρωτη μερα..
Μια χαρα ασφαλες ειναι σου ξαναλεω για παπουδιστικη οδηγηση..Βαλε μεσα τα παιδακια σου αφοβα και βολταρε τα..
Σιγουρα αν βαλεις καινουρια θα ειναι λιιιιιγο καλυτερο, αλλα γενικα την ιδια εντυπωση θα σου δινει.
Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη) ειναι οτι στα πολλα χλμ(120-140..οχι 200) δεν το νιωθεις να παταει καλα οπως αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του.
γι αυτο κι εγω παω εως 140 . οντως ετσι ειναι! δεν ξερω αν φταιει το αυτοκινητο αλλα ξαναλεω επειδη η πειρα μου απο το προηγουμενο αμαξι μου δεν δινει μετρο συγκρισης, δεν μπορω να πω οτι δεν παει καλα! μεχρι τα 140 παντως παει σχετικα καλα! μια φορα το ανοιξα στα 210 και νομιζα πως θα σκορπισει! δεν ειναι για γκαζια αλλα για βολτουλες με την οικογενεια χαλαρα! χαζευεις και το τοπιο καλυτερα

corolla
Απάντηση με παράθεση