Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-10-13, 15:59
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Μου φαίνεται ότι πρέπει να μπαίνω κάποιες στιγμές σε mode ανοίγματος και να μένω εκεί για λίγη περισσότερη ώρα... Εχθές το βράδυ όπως πήγαινα όμορφα και ωραία, με τσιγκλάει ένα IBIZA Mk3. Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ, σκάστρες και κακό, ρε τι είναι τούτο, τον αφήνω, περνάει, κοιτάω στο πλάι FR, πίσω 20VT και εξάτμιση... Λες; Πατάω και εγώ λίγο να δώσω το στίγμα μου... Ανοίγει από 2ες και χαμηλά μέσα στη κίνηση, μέχρι να ξεκολλήσω εγώ και να μπω Lift ξημέρωσε!!! Φανάρι κόκκινο, ανάβει πράσινο, ξεκινάμε σιγά, σε λίγα μέτρα έχει γραμμές τρένου, περνάμε γραμμές δίπλα δίπλα, εγώ με 2α, ευθεία μπροστά κατηφορική λίγο και περιμένω... Δεν ανοίγει, πάει λέω, βάζω 3η... Και ξαφνικά πατάει... Τσαφ, τσουφ, τσαφ, τσουφ... Εγώ 3η... Καληνύχτα σας... Κράτα τη μ@μημένη τη 2α λίγο ακόμα μέσααααααα... Κρίμα, από το τρόπο που άνοιξε κατάλαβα ότι δεν ήταν μαμά αλλά φαινόταν να ήταν στα μέτρα μου...