Γυρνωντας πριν απο λιγο απο βολτα με τον μπλε κουβα μου,σε ενα φαναρι στην Λ.Αθηνων απο πισω μου καθεται μια corolla E12 μαυρη προfacelift με xenon φωτα.
Ανοιγει πρασινο και ξεκιναω χαλαρα.Κουμπωνω 2α,το ιδιο προφανως κι αυτος κι αρχιζει και παταει.Εφυγε πολυ γρηγορα και ψιλοτρελαθηκα με την επιταχυνση του αλλα κυριως με τον θορυβο που εκανε.Λεω αυτο δεν ειναι απλο Ε12...
Παταω για να τον φτασω να δω τι ειναι.Βλεπω ζαντες TS και ηλιοροφη οποτε λεω να η ευκαιρια.Ανοιγω παραθυρο και τον ρωταω τι φοραει και παει ετσι και μου απανταει μια εξατμιση μονο.
Του λεω φιλε πολυ ομορφο αμαξι κι επαθα πλακα με τον θορυβο που κανει.Αφου του εξηγω οτι ειχα ενα ιδιο και πως κατεληξα με την μπλε κουραδα του ζηταω μια φιλικη κοντριτσα κι απανταει θετικα.
Σκεφτομουν πως θα τον πιω αγρια αλλα με ετρωγε κι η περιεργια.
Θα ανοιγαμε για συγκεκριμενα μετρα γιατι στα goody's θα εστριβε να παει σπιτι του.
Πρασινο και.....
Ξεκολλησα 1ος οπως υπολογιζα και περιμενα να δω τι θα γινει οταν μπει στο lift.Αλλαγη 2ας εγω κι ηδη εχω φυγει 1-1,5 αμαξι μπροστα οπου και κρατηθηκε μεχρι σπασιμο 3ης(στο περιπου).Μετα εκοψε και χαιρετηθηκαμε.
Λογικα μετα θα με μαζευε αλλα δεν πειραζει το διασκεδασα κι ελπιζω κι αυτος.
Πολυ τυχεροι εσεις με τα TS.Αυτος ο θορυβος δεν υπαρχει πραγματικα....
|