όπως είχα γράψει, επειδή άκουγα για μεγάλες απάτες με το υγραέριο, είπα να δοκιμάσω σε άλλο πρατήριο από αυτό που βάζω πάντα για να δω εάν θα υπάρξει διαφορά...Μάλιστα, γνωστός μου μού είπε ότι όταν έβαλε από εκεί έβγαλε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα σε σχέση με το πρώτο πρατήριο που βάζουμε και οι δύο...
Αυτή τη στιγμή μου έχει ανάψει λαμπάκι (αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη) και έχω βγάλει ήδη 450 χλμ με 38 λίτρα...
Θυμίζω ότι όταν φούλαρα στο άλλο είχα βγάλει 480 χλμ...αλλά, όπως ήδη έγραψα, ακόμη δεν μου έχει τελειώσει και μάλλον κάπου στα ίδια θα πάει...
Συνεπώς ακόμη και μια διαφορά της τάξης των 10-15 χλμ να προκύψει φαντάζομαι ότι είναι αμελητέα...και μπορεί κάλλιστα να οφείλεται και στο ότι μπορεί να το πάτησα λίγο περισσότερο...
Τα γράφω όλα αυτά για να πω ότι καλό είναι να το ψάχνουμε περισσότερο προτού επηρεαζόμαστε από θεωρίες συνωμοσίας...
Τέλος, παρά τις παραπλήσιες μετρήσεις κατανάλωσης, προφανώς θα συνεχίσω να φουλάρω στο παλιό πρατήριο που και το φτηνότερο είναι, αλλά κυρίως ύστερα από 3 χρόνια και πάνω από 70.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με υγραέριο δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω...
|