Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-08-13, 00:48
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
Και πείτε με όπως θέλετε...
Τυχόν "βύσματα" που μπορεί να κατέχουν μερικοί εδώ μέσα με το ΔΣ του forum, προσωπικά μου είναι αδιάφορα...
Επανειλημμένα έχουμε κάνει συστάσεις για την ορθή συμπεριφορά σας εντός του forum, αλλά φαίνεται πως μας γράφετε κανονικά, και δε σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί...
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από τα λεγόμενά μου, να τη γράψει εδώ, και όχι με pm, γιατί θα δημοσιεύσω εδώ τη συζήτηση...
Ο νοών νοείτω...
Συγνώμη, κιόλας που επεμβαίνω και αναστατώνω τη θερινή ραστώνη, αλλά έχω την εντύπωση πως φάσκετε και αντιφάσκετε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
Άποψή μου είναι πως και μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου νήματος, αλλά και ο τίτλος του, αποτελούν παραβίαση των κανονισμών.
Εκτός αν το να βαφτίζουμε την κόντρα, κοντρούλα - ανοιγματάκι - πατηματάκι κλπ, κλπ και να σφυράμε αδιάφορα σημαίνει πως δεν υπάρχει και το "πρόβλημα" της παράβασης των κανονισμών...
Τώρα, βέβαια, δεν είναι η συγκεκριμένη και η μόνη περίπτωση, αλλά δεν είναι της παρούσης...
Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω δεν είναι ότι με απασχολεί η ιστορία των δημοσιεύσεων κοντρών κλπ (εδώ άλλοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι παρανομούν, παραποιούν δημόσια έγγραφα και άλλα τέτοια ωραία και δεν τους γίνεται ούτε μία σύσταση), αλλά η διακριτική μεταχείριση που είναι πρόδηλη και ενίοτε αρκούντως ενοχλητική για τα υπόλοιπα μέλη.
-
Η συνέχεια θα δείξει...
Απάντηση με παράθεση