Θέμα: Διοδια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-13, 16:25
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια εγω συμφωνω μαζι σας αλλα απο την στιγμη που στην Ελλαδα τιποτα δεν λειτουργει σωστα τα διοδια μας πειραξαν.... Στην εξευρωπαιισμενη πολωνια υπαρχουν διοδια απο την στιγμη που μπεις μεχρινα βγεις. Δλδ μπαινοντας περνεις αποδειξη την δινεις οταν βγεις και εκει αναλογα πληρωνεις... εαν ομως βιαζεσε και κανεις το λαθος να πας πανω απο 130 μαζι με τα διοδια πληρωνεις και προστυμο αφου εισαι νωριτερα απο οτι θα εφτανες αν πηγαινες με 130km/h. Eσω μπορουμε να παρακαμψουμε καποια αυτο ειναι καλο. Απο την αλλη οταν ξερω οτι τα εχει ιδιοτης τον ποναω και καταλαβαινω οτι κανει καλη διαχείριση. Και εγω ιδιοτης ειμαι και ξερω πως δουλευω και τι οικονομια κανω για να βγω.. Στα κρατικα διοδια καντε οτι θέλετε αλλα σε ιδιοτικα τουλαχιστον αυτοι προσπαθουν. Αποτην αλλη αυτοι ολοι οι αυτοκινιτοδρομοι θελουν καθε 5 χρονια αλλαγη ασφάλτου, δεν ξερω αν η ασφαλτος η το τσιμεντο (που εχουν στην Γερμανία ειναι καλύτερο. ) οποτε πεςδεν πληρωνουμε θα γινουν ολα ολο τρύπες μετα απο καποια χρονια οπως και το επαρχιακο δικτυο ολης τις Ελλαδας εδω εχουν ομως ευθυνη και η ετΙριες που εσκαβΝ πριν χρονι τουςδρομους για να περασουν οπτικες ινες... δυστυχώς οτι δινουμε στο δημοσιο το δημοσιο δεν παει εκει που πρεπει, δεν γινεται καλη διαχείριση δεν υπαρχει οργΝωση καμια μονο κομματτα που προσπαθουν να γαντζωθουν στην εξουσια για να γλυψουν και αυτα...
Απάντηση με παράθεση