Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-13, 22:26
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν αμφισβητησα ποτε οτι δεν ξερεις τις τιμες της αγορας. Αλλα σε τετοιες εποχες ενα τουρμπισμα ΧΑΛΑΡΑ βγαινει σε αυτα τα λεφτα και αξιοπιστα. Δεν ειναι θεμα μαντρα, δεν πας χυμα στο κυμα, ψαχνεις και ευκαιριες υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ και παντου. Αλλος αγορασε 700-800 ευρω τουρμπινα καινουρια και την πουλησε 400 ολοκαινουρια 28αρα γιατι απλα ηθελε τα χρηματα αμεσα. Ακομα και που μπηκε μεσα τον ενοχλησε και λογικο, αλλα αυτο σου δειχνει οτι υπαρχουν ευκαιριες. Και μιλαμε για light turbo. 0.5-0.6 πιεση αυστηρα. Ειδαλλως το εκανα σφυριλατο, υπερκυβισμο +4000 κοντα και τα 2 κοινως, και αλλα 3000 και με 7000 θα ειχα αμαξι τερματισμενο. Ο Link που θα βαλω θα εχει τιμη πολυ κατω απο 2000. Βαλε και τα υπολοιπα που εχω παρει πολυ χοντρικα εχω δωσει 3000. Που ειναι λιγοτερα, αλλα 3000 πες. Το πιο λογικο ηταν να μου εβγαινε 1000 ευρω παραπανω περιπου. Γι'αυτο σου λεω, εγω μιλαω για light, εσυ μου μιλας για 2μπαρα πχ. Ευκαιριες υπαρχουν, δε σημαινει οτι θα ειναι σκοτωμενα και υπο διαλυση ολα.. Και light θα παραμεινει το αμαξι. Σε τετοιους δρομους πιστες που εχουμε ετσι για να λεμε οτι εχουμε δρομους, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. Και αυτα τα λιγα αλογα καλα ειναι.
Απάντηση με παράθεση