Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-13, 22:53
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τ αμαξι ως εχει (μοτερικως) ειναι για την κατηγορια 13. το σαβατο το 13.7 το εκανε ευκολα. για να πρωταγωνιστησει στη 13 χρειαζοντε κ αλλα πραγματα που ΔΕΝ γινοταν να τα ειχαμε κυριακη ουτε θα μπορουσαμε να κανουμε τις επεμβασεις που θα χρειαζοντουσαν...

συνεπως δεν αλαξαμε κατηγορια και μειναμε στη 14. ηταν κοινη αποφαση

κυριακη πρωι πρωι τ αμαξι (πολυ σπιναρισμα) εκανε 14.7 με εξοδο 169

στο δευτερο περασμα (με 0.6 πιεση avcr off) και οχι καλο ξεκινημα εκανε 14.8 με 152 εξοδο, χωρις να μπει καν η τεταρτη. στα 400 μετρα τελειωνει η τριτη μου
αυτο το περασμα εγινε για να δουμε τι κανει τ αμαξι

τριτο και τελευταιο ( ετσι ξεραμε για 3 περασματα) ειχα σκοπο να φερω τ αμαξι στο βαθρο...
το ξεκινησα λες και ειχα αυγα στο πορτ μπαγκαζ και δεν επρεπε να τα σπασω...
ξεκινησα σαν σε κανονικο ρυθμο δεν πιεσα την πρωτη δεν πιεσα την δευτερη και καρφωσα την τριτη και την τεταρτη στο πατωμα. ετσι εγινε το 14.030 με 172 εξοδο. και καβατζωσαμε την δευτερη θεση. ο πρωτος ειχε 14.028. παιζοταν στα χιλιοστα του δευτερολεπτου δλδ...
και η τριτη και η 4η πατιναριζαν λιγο

και ο αληταρχης αποφασιζει και 4ο περασμα...
σαστισα, πατουσα, αφηνα δεν ηξερα τι εκανα και τ αμαξι εκανε 14.6
καποιος εκανε 14.026 και πηρε την πρωτη θεση. και εγω με τον προηγουμενο πρωτο πεσαμε απο μια θεση...

το να καρφωσεις κατω το γκαζι ολα τερμα οπως ξεκιναμε τα ατμοσφαιρικα θα ειναι πολυ πολυ χειροτερα. καλο χρονο κανεις αμα βρεις εναν φλωρικο ρυθμο ξεκινηματος. εαν το αμαξι φορεσει μπαλονια και στενα λαστιχα πισω τοτε θα μπορεσει να ξεκινησει και τερμα ωστε να δεις τι πραγματικα κανει...
ισως ημουν ο μονος στην κατηγορια μου με λαστιχα δρομου και αυτα ληγμενα και ξερα...

αρα η εισαι σε ολους τους τομεις ετοιμος και τρυπας το πατωμα στην 13 η κοιτας να βολευτεις οσο καλυτερα μπορεις με σκοπο να ανεβεις στο βαθρο και να δωσεις χαρα στην ομαδα σου. ( μην ξεχναμε ΔΕΝ ημουν μονος μου)

ευχαριστω και γω απο την πλευρα μου τον ΜΑΚΑΤΟ για την μπριζα που με εβαλε για τις συμβουλες του και και για τις 1000ερωτησεις που του εκανα και απαντουσε. ευχαριστω το θανασακη που δοκιμασε την τυχη του με τ αμαξι μου

ευχαριστω τον φανη που ετρεξε για ολους μας εκανε τα δρομολογια για εμας εφερε ψυγεια νερα αυτοκολητα μπλουζακια και φυσικα ψυχολογια

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΟΛΛΑ 4Χ4 που ξηλωνει ασφαλτο...
αν νοικιαζει το μοτερ ο μακατος ΤΟΤΕ θα αποφασισω σε ποια κατηγορια θα τρεξω...
θα ανεβασω κ τα δικα του βιντεο. αργουν υπερβολικα...

και πανω σε αυτο που ειπε ο φανης τα τρια αυτοκινητα του περιπτερου μας εκαναν και τα 8 περασματα χωρις καν να ακουμπησουμε βιδα. μιζα γυρνουσαμε και φευγαμε...
γενικως υπηρχαν πολλα πολλα προβληματα στο συνολο απο οτι και απο οσο μπορεσαμε φυσικα να δουμε...
ειδα ζημιες ακομα και σε ιαπωνικα που πραγματικα δεν τις περιμενα να τις δω...

μακατε+φανη το ματιασατε το ρολοι μου ρε σεις. καποια μ@λ@κι@ εγινε με τα κουμπια και δεν τραβηξα τπτ τελικα με αυτο. κριμας!!!
κριμα που δεν ηρθαν μελη, ετσι για το καναμε συνταντησουλα... αξιζε τον κοπο..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 09-06-13 στις 23:57.
Απάντηση με παράθεση