Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-13, 20:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οντως... η πιστα αθλια... εως ΑΘΛΙΑ....
δεν επιανε τπτ κατω. μονο τα τετρακινητα και αυτα και παλι πηγαιναν σβαρνα...
ακομα και του μακατου το κοκκινο τερας δεν μπορουσε να ξεκινησει οπως ηθελε...
πλεον τα αυτοκινητα δαμαζουν την ασφαλτο και οχι η ασφαλτος...
επισης η λευκη 12αρα του μακατου πηγε καλα με χρονους στο 13...

η 101 αν και με μπλοκε εχει προβλημα στο ξεκινημα...
μα γινεται να ξεκινησει με μισο γκαζι? γινεται να μην καρφωσεις το γκαζι στην 2η ταχυτητα? δεν επιανε τπτ κατω. σπιναριζε οοολλληηηη η 2η εως τον κοφτη της....
ο καλυτερος χρονος εγινε οταν ξεκινησα σαν να ημουν στο παρκινγκ του σκλαβενιτη...
δλδ να μην σπιναρει καθολου η πρωτη, ξεκινημα με 1000 στροφες και οχι τερμα γκαζι η δευτερη.... η πρωτη ταχυτητα δουλευε με πιεση 0.7 η δευτερη με 0.9 και η τριτη και τη τεταρτη με 1.4bar η ταχυτητα εξοδου ειναι γυρω στα 170 κμ...
φυσικα ΦΟΡΟΥΣΑ λαστιχα συμβατικα δρομου
οι χρονοι της 101 ειναι

1ο περασμα με οδηγο τον θαναση 15.2 με τελικη 166.
πρωινο δοκιμαστικο περασμα να δει τ αμαξι

2ο περασμα το κανα εγω για να δω και γω τι κανω.14.6 με τελικη 167
πολυ σπινιαρισμα μη ελεγχομενο

3ο περασμα ξεκινησα ψοφια εως πολυ ψοφια μπας και κανω καλο χρονο.
13.9 και βγηκα εκτος χρονου. δλδ δεν επρεπε να κανω κατω απο 14. τελικη αν θυμαμαι καλα ειπε 177

4ο περασμα παλι εγω. κομενη πιεση στην πρωτη επιπλεον κομενη η πιεση στην 2η επιπλοεν και ολα τερμα γκαζι...
τ αμαξι δεν ξεκινουσε με τπτ μα με τιποτα ομως.... εμενε ολα κατω.... ημουν σαν σταματημενος και το κοντερ εδειχνε 120...
14.2 και 171 τελικη. σ αυτο το περασμα ημουν διπλα με ενα γκολφ. αυτος εκανε 14.1 και 167 τελικη...
τα 400μετρα ειναι πανω στα καλυτερα της τεταρτης μου...
αν ειχαμε δλδ 50 μετρα ακομα το γκολφ θα ετρωγε 1 κολωνα σιγουρα

δλδ στο συνολο το προβλημα ειναι η ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ και η καλη συνταγη εκκινησης...
φυσικα αν θελεις να παρεις κυπελλο πρεπει να κοψεις γκαζια και ιπποδυναμη. δλδ αυτος που θα κανει 14.001 ειναι ο νικητης. το να κατσουμε να προσαρμοστουμε σε αυτο θελει πολυ χρονο. οποτε τερμα γκαζια ετσι για να δουμε τι κανει τ αμαξι...
τ αμαξι με καλη προσπαθεια και ΚΑΛΗ εκκινηση κανει ευκολα 13.7 για να μην πω 13.5 με τα 888λαστιχα

παντως πιο μετα τα αυτοκινητα της show car ειναι ολα τα λεφτα. μιλαμε για τρομερες ιπποδυναμεις και πολυ μυρωδια απο αγωνιστικη βενζινη

εντυπωση μου εκανε πως οοολα τα αουντι στην πλειοψηφει S3 και TT χρειαζοντουσαν ετη φωτος για να αλαξουν ταχυτητα. επισης ετη φωτος χασιμο χρονου απο το lag.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 08-06-13 στις 20:42.
Απάντηση με παράθεση