Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-13, 21:27
Το avatar του χρήστη XRTC
XRTC Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 TTE
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
XRTC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τεκμηριωσε το αυτο με το στροφαρισμα,και μην μου πεις για κοντυτερο σασμαν η ελαφρυτερα μερη μεταδοσης,βολαν κλπ
Υποτιθεται οτι μιλας για παρομοια μοτερ με θεωρητικα ιδια κομματια μεταδοσης αλλιως αν βαζεις τα παραπανω στην εξισωση η κουβεντα ειναι ανουσια...
Επισης αν ειναι να αναφερεις καμπυλες αποδοσης τοτε καταλαβαινεις οτι εχει να κανει καθαρα με την φιλοσοφια του μοτερ και που βγαζει μεγιστη δυναμη και ροπη...Κανονες του τυπου τα ταδε στροφαρουν καλυτερα απο τα ταδε και τελος,μου θυμιζουν μπαρμπαδες στα καφενεια με καθετη γνωμη που τα ξερουν ολα...
Καλο ειναι να μην τα βαζουμε ολα σε καλουπια υπαρχουν μοτερ απο ολες τις σχολες,ακομα και τουρμπατα που στροφαρουν πολυ γρηγορα και εχει να κανει με πολλους παραγοντες
Δεν θες καλμπυλες δεν θες διαγραματα δεν θες κανονες του καφενειου τοτε δεν εχει και νοημα υπαρξης το τοπικ γιατι με αυτη την λογικη αμαξι το ιταλικο αμαξι και το ιαπωνεζικο αλλα εφοσον ειναι αλλης σχολης δεν μπορουμε να το συγκρινουμε...
Εαν διαβασεις καλα το ποστ μου ΤΟΝΙΖΩ συνεχεια οτι η καθε σχολη εχει και τα καλα της εχει και τα κακα της και στην ουσια οι διαφορες τους ειναι που σε αλλους ταιριαζουν και αλλες οχι
Και μπαινω με τις πορτες.....
Απάντηση με παράθεση