Θέμα: Anytime Online
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-13, 09:02
neoklis Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 441
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταλαβαίνω ότι, πολλοί βλέπουν με καχυποψία την ασφάλιση χωρίς την "φυσική παρουσία" αντιπροσώπου. Είναι κάτι καινούριο στην Ελλάδα. Το ebay ρε παιδιά (που είναι απρόσωπο και εκτός Ελλάδας!!!!!), πως το εμπιστευτήκαμε? Όμως, όπως είπα και σε προηγούμενο post, ΔΕΝ υπάρχει (μέχρι σήμερα) κάποιο αναφερθέν παράπτωμα ή παράπονο για την ΑΝΥΤΙΜΕ στο internet. Ας μην ξεχνάμε ότι, από πίσω είναι η ΙΝΤΕRAMERICAN!!! Μην τρελαθούμε κιόλας.
Αν μπορώ να αποφύγω την επιπλέον χρέωση (προμήθεια ασφαλιστή), γιατί να μην το κάνω? Είναι όπως τα προϊόντα χωρίς μεσάζωντες...
και εγώ πυστεύω ότι η μεσάζοντες ασφαλιστές ΄μας διευκολείνουν μόνο για ΄το πάρε δώσε στα ασφάλιστρα που είναι και κοντά μας η το φέρνουν στο home αν γίνει κάτι μιλάς με τα κεντρικά που έχουν τους φακέλους και όχι με τον ασφαλιστή σου (με λίγα λόγια δεν παίζεις σπασμένο μου είπε σου είπε πές τους κ.τ.λ.)
5 στους 100 ασφαλιστές να τρέξουν για την υπόθεση σου χωρίς να τρέξεις η πάρεις εσύ

τώρα για την επιλογή τις ασφάλειας είναι:
αν έχεις καλή ασφάλεια πληρώνεσαι άν όχι τρέχεις
είναι πολλοί πού κάνουν τους πονηρούς και λένε ότι πληρώνουν λίγα αλλά πυστέψτε με πολλές φορές πληρώνουν ασφάλεια χωρίς να έχουν για αυτό τα γατόνια ενδιάμεσοι σε αλλάζουν ασφάλλεια χωρίς να σου ΄πούν κάτι!!!
ξέρω.............και μιλάω.....
δέν ντρέπομαι να πώ οτι στο ts 950 δίνω το χρόνο
και στο yaris 550 το χρόνο
'οπως το βλέπει κανείς
Απάντηση με παράθεση