Θέμα: AVENSIS compressor
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-13, 20:48
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ΜΠΡΑΒΟ ρε Λεωνιδα καταρχην για το κουραγιο σου (που συνεπαγεται χρημα αλλα και χρονος) και το μερακι σου για την τελειοτητα!!!
ΤΕΛΙΚΑ δεν αντεξες την ατμοσφαιρικη ροπη ,παιδικη των 14.5 κιλων, και στραφηκες πολυ σωστα σε υπερτροφοδοτουμενη μορφη!!!!
Οι λυσεις ηταν 2 και οπως τα ειχαμε πει και στο παρελθον εκανες αυτο που ηθελες για να εχεις ομαλη ροπη οποτε και η μηχανικη υπερτροφοδοτηση γνωστη ως compressor ηρθε 100% στα μετρα σου!!!

ΠΟΛΥ καλη η περιγραφη του project και συμβουλη μου προς ADMIN-MOD ειναι να μπει στο FORUM ως οδηγος μηχανικης υπερτροφοδοτησης για 1.6 Vvti μοτερ!!!

Θα ηθελα να γραψεις και το κοστος ωστε να γνωριζει ο κοσμος για τι κοστος προκειται ,new αν ξερεις και τι και ποσο κοστισε σε σενα ,δηλαδη τι μπορει κανεις να γλιτωσει!!!

Επισης θα ερθει καποια στιγμη και καμπυλη ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ απο το ιδιο dyno που ειχες μετρηθει και τελ.φορα ως ατμοσφαιρικος για να δουμε την μια πανω στην αλλη που και ποσο υπερτερει και αν χανει καπου σε αποδοση πραγμα δυσκολο λογω της ιδιας υψηλης ατμοσφαιρικης συμπιεσης του 10.5!!!

Θεωρω με αυτα που εμαθα και διαβασα οτι εχεις κανει μια σωστη μετατροπη και αξιοπιστη και μενει να μαθουμε ακομα καταναλωση αλλα και ποσα αλογα και ποση ροπη κερδισες στο μοτερ σου!!!!

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα γιατι ακομα και τωρα σε δυσκολες εποχες κανουμε ακομα το κεφι μας και βελτιωνουμε σωστα!!!

Επισης να πω και κατι που ισως πολυ κοσμος δεν το γνωριζει ορμομενος και απο αυτα που γραφεις:
Για να κανεις μια πετυχημενη μετατροπη σε ενα αμαξι δεν θελει μονο χρημα και καλο μαστορα ΑΛΛΑ πρεπει και ο<πελατης> να ξερει τι θελει αλλα και το που να βελτιωνει τον μαστορα καθως αυτο ακριβως εκανα και εγω ΚΥΡΙΩΣ στο Punto μου αλλα και λιγοτερο στο megane μου!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση