Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skipi
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες και το αρχικο μου post δεν αναφεροταν σε σενα. Ισα ισα εδωσες τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες κατα την γνωμη μου και σε ευχαριστώ. Εγω διαβασα τα λογια του pilotos που λεει οτι αν βαλεις το σασμαν του 2zz σε 4zz θα πρεπει να πας με πρωτη γιατι το σασμαν θα ειναι μακρυ. Στην πραξη συμβαινει το αντιθετο, λογω του μειωμενου στροφαρισματος των 4zz 3zz 1zz το σασμαν βγαζει λιγοτερα χιλιομετρα ανα σχεση. Επίσης λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δεν αναφερόμαστε σε χαζούς αλλα σε μελη του corollaclub. Παραλληλα εχω υπερκυβισμένο με 6αρι και τριχες κατσαρες. Το μονο που καταφερα να κάνω ειναι να παω πιο ξεκουραστα με μεγαλες ταχυτητες στα ταξιδια και να χασω 10 χιλ τελικής γιατί η πεμπτη ειναι κοντη και στις 6500 περιπου εχω 205 βαζω εκτη και κρεμάει. Με το 5αρι του 4zz τα 215 τα ειχα για πλακα. Αυτά!
|
ok χαιρομαι που καταλαβαινομαστε , κι ελπιζω αυτο περι ευγενιας επισης να μην πηγαινε σε εμενα γιατι ακομη και σε καποια εριστικα σχολια , δεν απαντησα αντιστοιχα , απλα προσπαθησα να γινω πιο παραστατικος και κατανοητος για να βγει μια ακρη...
Τωρα οσον αφορα την εμπειρια σου ....ειναι λογικο με το 6αρι να υστερεις σε τελικες μιας και η 6η ειναι overdrive και μπορεις να σηκωσεις στροφες περιπου μεχρι τις 5500 που βγαινει η μεγιστη ιπποδυναμη σε αυτα τα μοτερ , ειτε 1400 ειτε 1800... απλα τα τα πιανεις πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με το 1400αρι ..παιζει ρολο και τι ζαντολαστιχα φορας ....σιγουρα το μακρυ σαζμαν παντως ευνοει τελικες