Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Λες ο 1NR-FE με 1.33 κυβικά και start-stop, φτιαγμένος καθαρα για οικονομία, να έχει σφυρίλατα μέσα...? 
|
Μιχαλη μην σου κανει εντυπωση,αν δεις με τι αναλογια αερα καυσιμου δουλευουν αυτα τα μοτερ απο το εργοστασιο για να ειναι οικονομικα θα τρομαξεις!!!Φαντασου τι θερμοκρασια καυσαεριων εχουν ,οποτε δεν θα μου εκανε εντυπωση να ειχε σφυρηλατα εμβολα για να ειναι αξιοπιστα απο θερμοκρασιες αυξημενες σε συνδυασμο με την υψηλη συμπιεση!!!
Το Suzuki Swift Sport με τα 130 αλογα το 1.6 εχει σφυρηλατα εμβολα παντως και συμπιεση 11.1:1!!!
Πανο δεν εχω ακουσει παντως σε πολλα ευρωπαικα να αλλαζουν εμβολα και μπλοκ για πλακα και σε εγγυησεις απο το 2000 και μετα και ΜΗΝ μου πεις για ηλεκτρικα και τετοια γιατι αλλο ενας καμμενος πολ/στης και αλλο ενα μοτερ που καιει λαδια και παει για παλιοσιδερα,δεν ειναι το ιδιο ,πιστευω να με εννοεις....
Και μην μου πεις οτι δεν παιρνεις καποιος ΤΟΥΟΤΑ για να εχει το κεφαλι του ησυχο γιατι για γκαζια δεν το παιρνει σιγουρα......ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να τα λεμε ,να λεμε τα ΥΠΕΡ αλλα να λεμε και τα ΚΑΤΑ!!!!
Εσυ εξαλλου οτι ΤΟΥΟΤΑ εχεις ειναι απο απο την προηγουμενη δεκαετια εκει που πρωτα σαπιζε το σκαφος και το μοτερ εκανε 400000χμ και ακομα δουλευε και δεν εκαιγε και σταλα λαδι........
Τι εχεις να πεις για εναν ανθρωπο που παιρνει ενα ΤΟΥΟΤΑ με 18 και 20 χιλιαδες ευρω και και ακουει για λαδια ,εμβολα και μπλοκ???