Eγω οπως ειπα ,πηγα και πηρα ενα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο νερου 100αρι, (νομιζω ετσι λεγεται , δεν θυμαμαι σιγουρα)Ενα σπρευ βερνικι 2 μαρκαδορακια ανεξητιλα και.......μαυρη μπογια για δερματινα παπουτσια..( τα γνωστα camel) Δεν μπουρουσα κι εγω να πιστεψω οτι μονο με τριψιμο επανερχεται το συγκεκριμενο μεταλλο...κι ομως .....αν το τριψεις καλα, η αν εχεις τροχο με ψιλη συρματοβουρτσα.....γινεται αψογο σαν καινουργιο... τελειο..απλα μην κανετε την βλακεια που εκανα εγω , να τριψω χωρις να αφαιρεσω το δερμα.....οσο προσεκτικα κι αν ετριβα...ψιλο εγδαρα και το δερμα περαιτερω.
Οπως ειπα και ποιο πανω , με ενα μυτερο μαχαιρι καθαρισα τις διαγραμισεις των ταχυτητων απο μακα... κι εβαψα κοκκινομαυρη την οπισθεν,κοκκινους αριθμους και μαυρο το "Η" επισης εβαψα το δερματακι που ειχε γινει κουρελι ,με το camel..... βελτιωνοντας την οψη κατα πολυ παρα τις γρατζουνιες και μετα ψεκασα ολο το λεβιε με βερνικι να γινει γυαλιστερος και να κανει κρουστα πανω απο τα μαρκαδορακια στο μεταλλο και την μπογια στο δερμα , ωστε να μην ξεβαφουν στην παλαμη μου.Μετα απο καλο στεγνωμα ο λεβιες απο εκτρωμα που ηταν , εγινε σχεδον αψογος.Το μεταλλο ηταν τελειο γυαλισμενο αψογο...το δερματακι , απο για πεταμα εγινε ευπαρουσιαστο..βεβαια . η αισθηση ηταν πιο κοκκαλινη στην αρχη λογω της κρουστας του βερνικιου στο δερμα, αλλα με τον καιρο μαλακωσε
κοστος υλικων...5-6 ευρω για το βερνικι,
2 ευρω 1 φυλλο γυαλοχαρτο....
μπογια παπουτσιων ολοι εχουμε στα σπιτια μας
προσοχη με το βερνικι να ψεκασετε πολυ απαλες στρωσεις αφηνοντας το να στεγνωνει κανα μισαωρο ενδιαμεσα.. ( ή λιγοτερο αν χρησιμοποιησετε πιστολακι για στεγνωμα) για να κατσει ομοιομορφα χωρις "ρυακια".
Εγω το περασα 4 στρωσεις νομιζω.Ηθελα να κανει παχια κρουστα για να μην ξαναξεβαψουν οι αριθμοι γρηγορα... Αντεξε 1,5 χρονο...τωρα τελευταια μου χε ξεβαψει ελαφρα στον κορμο του μεταλλου,που δεν φαινεται τοσο,η κεφαλη και οι αριθμοι, ειναι ανεπαφοι ομως.Απλα εγω ηθελα μια αλλαγη κι εβαλα aftermarket χωρις να ξοδευτω ιδιαιτερα..Θα επαιρνα νεο λεβιε G6 απο toyota αλλα καποιος μου ειπε...70 ευρω και ειπα 70 να ειναι οι ωρες τους :P
|