Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-12, 21:49
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα ,την γνώμη μου για τις συγκεκριμένες ζάντες την ξέρεις...είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!
Έδειξαν και πάνω στο σου ,μια χαρααα...

ΥΓ1: Βγάλε μια φώτο προφίλ (σύνολο) όχι κομμένη και ανέβασε την εδώ,να υπάρχει μαζί με τις άλλες.
ΥΓ2: Μιχάλη(madvinegar), δεν βάζεις και εσύ φώτο με τις νέες σου ζάντες?
ΥΓ3: Νομιζω και εγώ δεν έχω βάλει με τις νέες στο αντίστοιχο...χαχαχα...
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, είναι κατά κάποιον τρόπο μια δικαίωση για την αναμονή και το ψάξιμο που έκανα τόσο καιρό.

Δεσμεύομαι να ανεβάσω σωστή φωτό, στο νήμα με τις φωτογραφίες από ζάντες στην πρώτη ευκαιρία που θα πέσει ψηφιακή φωτογραφική στα χέρια μου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα καλύτερα λάστιχα έβαλες...
Και οι ζάντες πολύ ωραίες...υπάρχει μια αγγελία εδώ με ίδιες και να πω την αλήθεια τις χαλβαδιαζα!

Να συμπληρώσω πως αυτά είναι το 595 EVO.

Εγώ έχω τα SS595 με V σχέδιο στο πέλμα στην ίδια διάσταση με σενα και με δείκτη ταχύτητας V.

Τα EVO βγαίνουν σε Υ αν θυμάμαι καλά!

Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος απο τα λάστιχα. Δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό από τα δήθεν επώνυμα ΑΚΡΙΒΑ!

Πάντως φίλε ακριβά σου τα έδωσε. Εγώ τα είχα βρει 370€ εκτός αν ανέβηκαν!
Όντως, λάθος μου, είναι τα 595EVO. Δείκτη δε θυμάμαι ακριβώς, θα το κοιτάξω στο φως της μέρας αύριο, αλλά γενικά δεν πολυτρέχω. Σε καλό δρόμο 120-140, άντε και κανα άνοιγμα για να ακούσω και τη χοάνη να ρουφά στα 170

Οι ζάντες είναι αυτές που είχε βάλει αγγελία εδώ και καιρό ο Ευθύμης, οπότε σταμάτα το χαλβάδιασμα, σε πρόλαβα

Μακάρι τα λάστιχα να βγουν καλά, όπως είπα είναι η πρώτη μου εμπειρία με τη μάρκα. Να πω την αλήθεια, ήρθαν και στα λεφτά που υπολόγιζα να ξοδέψω, οπότε σαν value for money (για τη διάσταση αυτή) σε μένα είναι εντάξει.
Απάντηση με παράθεση