συμφωνω με jason και με craig (!!)...αλλες εποχες και οντως καμμια σχεση...το ξαναειπαμε..δεν τα δικαιολογει τοσα λεφτα..οποιος ειναι τοσο ανετος κ εχει να δωσει 40000 και συν φορο πολυτελειας για να μπορει να δει τι κανει το αμαξι του σε πιστα ας το κανει...αλλιως απλα δεν παιζει σε καμμια κατηγορια αυτη η τιμη να ειναι λογικη...προσωπικα αν ειχα να τα δωσω απλα δεν θα το επαιρνα...καλυτερα μια elise μεταχειρα για πιστα (με ΤΟΥΟΤΑ μηχανη κ αυτη) κ ενα εκ των 3ων γερμανικων coupe (παλι μεταχειρα) για τις βολτες μου...και μου βγαινει και λιγοτερο στην τελικη..καντε αναζητηση και δειτε..μια elise και μια compressor ερχονται κατω απο 40000...στα καινουρια παιζει μπαλα και το ΤΤ εκτος απο Α5 κ αυτα που ειπαμε πιο πριν..τεσπα..περι ορεξεως...παλι οπως ειπε κ ο jason και 20000 να ειχε.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Στην αμερικη παντως το διδυμο scion frs εχει σκισει στις πωλησεις
|
εχει ομως 25000 δολλαρια..δηλαδη 19000 ευρω...επισης εκει η mercedes κτλ εχουν την ιδια τιμη με την Ευρωπη..αντε κανα 2 3 χιλιαρικα κατω..τσεκαρεται τα site τους..τελος αν δειτε Αμερικανικο review το πλασαρουν σαν budget αυτοκινητο οδηγου...δηλαδη ενα οικονομικο drivers car...πειτε μου πως εχασε 20000 ευρω το ιδιο αμαξι..ειλικρινα ομως...δεν μιλαμε για 2 3 αντε 5 χιλιαρικα...επισης Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια και Αγγλια εχει 30000 (29900 αλλα τεσπα)..μονο σ εμας φαινεται ηρθε η καλη εκδοση