Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-09-12, 13:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μαμα ειχε σκαστρα κλειστου τυπου και ηταν μιση μιση, δλδ η εξοδος η μια ηταν για την σκαστρα και η αλλη μιση επερνε τις αναθυμιασεις, οποτε ολα πηγαιναν στην μαμα σωληνα εισαγωγης αερα πριν την τουρμπινα. Δεδομενου οτι ακομα και την μαμα σκαστρα την αφηνουμε απεξω για να σκαει και να ακουγεται οι αναθυμιασεις μενουν εκτος! Ομως οι αναθυμιασεις αυτες ειδικα αν φτυνουν λαδια τα κανουν ολα χαλια και γεμιζουν μακα!!! οταν ειχα καθαρισει το i/c επρεπε να δεις πως ηταν μεσα!!! απιστευτο! οποτε μονο κακο κανουν. Αν ηταν για λιπανση οπως λενε αρκετοι τοτε τοσα χρονια χωρις αναθυμιασεις και αλλοι που τα εχουν ολοι εξω δεν θα ειχαμε ζημιες? επισης γιατι το προτεινουν ετσι ολοι οι μηχανικοι??? τουλαχιστον θα επρεπε καπως να φιλτραρονται οι αναθυμιασεις να μην πεφτουν μαζι και υγρα! γιαυτο χρειαζεται η υδατοπαγιδα! εχω δει αφυγραντηρες για πιεστικα συστηματα και κατακρατανε τυχον λαδια απο το συστημα και φιλτραρουν τον αερα!
Να πω πως να εχω εξω τις αναθυμιασεις δεν το εκανα επειδη ετσι γουσταρα! εχω ρωτησει παρα πολλους μηχανικους και βελτιωτες που φτιαχνουν καθε μερα ποσα αμαξια με 4EFTE, 4ΑGZE, 4AGE, 3SGTE κτλ, ολοι ειπαν απλα οτι δεν χρειαζεται και καλυτερα να τις εχω χυμα απεξω να μην λερωνω τουρμπινα, πεταλουδα, Intercooler και σωληνωσεις!
τωρα διαβασα οτι σε punto GT εφτυνε λαδια απο αναθυμιασεις σε εναν η σκαστρα του! ΛΟΛ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-09-12 στις 14:06.
Απάντηση με παράθεση