Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-09-12, 20:14
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! εμενα εχει ο αδερφος μου το auris 1.33 δεν θυμαμαι χρονολογια αλλα ειναι λιγο πριν το δικο σου. Για να μην πω για ολα θα πω τι προβληματα εβγαλε το δικο του μόνο. Καταρχην το χρωμα ειναι το ποιο μαπε ever! συμφωνω μαζι σου 100% οτι χαλαει ευκολα! του αδερφου μου ακομα και με κουτσουλιες μετα φευγει μαζι και το χρωμα!!! το δικο μου ειναι του 1997 corolla EE111 και δεν καταλαβαινει τπτ!!! το εχει πει στην Toyota και του λενε του κοσμου τις δικαιολογιες οπως λες και εσυ ετσι κανουν....κλασικα απαραδεκτοι! το τιμονι υποτιθεται πως ειναι δερματινο και ειναι της πλακας!!! εχει ξεθωριασει εντελως και αρχισε να διαλυεται!!! το ειχε παει εκει και το αλλαξαν μια φορα και μολις το ειδε ποιοτικως τους λεει ετσι ηταν και το αλλο και θα ξαναχαλάσει! οντως μεσα σε 2 μηνες τα ιδια! καινουριο αμαξι και το τιμονι εχει γινει να δειχνει παλιοτερο απο το δικο μου aftermarket που το εχω απο το 2001 σε starlet πρωτα! ακρως απαραδεκτο!!! για τα αλλα δεν μπορω να πω καθως δεν ειχε κανενα αλλο προβλημα εκτος απο αυτα!!
Α! ξεχασα να πω πως ο μοχλος ταχυτητων εχει καποιο τζογο θα λεγα και κανει καπως οταν αλλαζεις ταχυτητες πραγμα που του εκανε εντυπωση, αλλα ειπαν πως ετσι ειναι ολα! τωρα το δικο σου που βγηκε με τοσα προβληματα τι να πω! πραγματικα κριμα, ελπιζω να βρεις το δικιο σου αν τελικά κινηθεις νομικα! απαραδεκτο να δωσεις τοσα πολλα χρηματα για ενα αμαξι που τελικα ειναι χρεπι....πρεπει κατι να εγινε και να το αποσυναρμολογησαν και να το συναρμολογησαν ξανα ή απο πλημμύρες οπως ειπαν παραπανω, τι να πω....
Απάντηση με παράθεση