Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
η 5η ταχυτητα ειναι πολυ κοντη , η τεταρτη λιγο μακρυτερη... κι εχουν μικρη διαφορα στις αλλαγες ...παιζει ρολο και που αλλαζεις ..π.χ αν αλλαξεις απο 4η σε 5η στον κοφτηαπο 6500 πεφτεις στις 5500+ και απο 5η σε 6η απο τις 6500 πεφτεις στις 5200 περιπου νομιζω κι ανεβαζεις μεχρι 5500+ αν επιμεινεις ( μιλαω για το 1400 αλλα τα σαζμαν ειναι ολοιδια νομιζω ...) Αν αλλαζεις στις 3000 κι οχι στις 6000+ τοτε οι διαφορες ειδικα σε 4η-5η-6η ειναι τις ταξεως των 300-500 στροφων ειδικα μεταξυ 4ης και 5ης λογω του οτι η 5η ειναι πολυ κοντη οι στροφες πεφτουν ελαχιστα στο χαμηλο φασμα
Υ.Γ: Αλλαξε μπουζι, καθαρισε πεταλουδα μπεκ...αλλαξε φιλτρα βενζινης/αερα ....βαλε καλο λαδακι full synthetic..καθαρισε και τον maf...κι αν εχεις ακομα τον μαμα καταλυτη....πετα τον και βαλε μεταλλικο hjs...... δεν θα αναγνωριζεις το αμαξι σου...
|
Κατατοπιστικοτατος.. Οποτε ειναι νορμαλ.. Τωρα που θα παω για σερβις θα ριξω εναν γενικο καθαρισμο.. Φιλτρο αερα εχω KN αλλα προχθες που το κοιταξα ειναι πεντακαθαρο, οπως την πρωτη μερα που το εβαλα.. Καταλυτη εχω τον μαμα ακομα, hjs απο που και ποιον λες; πχ Εuro3 200αρη; Αφου μετα απο καποια πραγματα που μου τυχαν εμεινε πισω το θεμα υπερκυβισμου λεω να του ριξω λιγα λεφτα ετσι οπως το'χω τωρα και οταν μου ερθει παλι η ορεξη για "ανοιγμα" να προχωρησω τον υπερκυβισμο..
@corollakiato: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει το τρελο προβλημα στο να ανεβασει ομαλα τις στροφες, αλλα ομως το εχω ψιλοκαψει ελεω οπισθεν σε ανηφορα βαρβατη στο "αισθημα" (:Ρ), γι'αυτο και εθεσα και αυτο το ερωτημα. χωρις βεβαια να αποκλειω και τη δικη σου αποψη.. Ενα κοιταγμα το θελει..