Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-12, 21:35
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Janakas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα παιδια!
Προχτες το μωρο μου εβγαλε την πρωτη του ζημια.. Εκαψε ενα πολλαπλασιαστη (Ενα πραγμα γερμανικο εχει πανω (BOSCH) και καηκε!). Καλα,ειναι γενικοτερα γνωστο οτι ειναι απο τα ευαισθητα τους σημεια.

Ευτυχως το εφτιαξα μονος μου.. Δοκιμασα και τους 4 πολ/στες και ο 4οσ δεν εδινε σπιθα. Πηρα 20 ευρω το ανταλλακτικο,το κουμπωσα και ολα κομπλε ευτυχως...

Εχω τις εξης 2 αποριες ομως:
1ον: Ενας ψιλοκαλος μαστορας σε μαντρα με Ιαπωνικα μου ειπε οτι θα επρεπε να φοραω denso μιας και το αυτοκινητο ειναι Japan (απο αριθμο πλαισιου). Αρα γιατι φοραω bosch?? Οι denso εχουν 4 καλωδια,ενω ο bosch 3,αρα δεν μπορω να το γυρισω σε denso ευκολα. (εκτος αν βρω το Pinout και δω τι παιρνει)

2ον: Ο μαστορας μου ειπε,και το σκεφτομαι κι εγω να παρω κανεναν πολλαπλασιαστη ακομα να εχω καβαντζα. Μαλλον πρεπει να το κανω γιατι αν το παθω σε καμμια εθνικη τον ηπιαμε.

Πληροφοριακα,για οσους δεν το εχουν παθει, το αμαξι κανει σαν 8 κυλινδρο,σαν να εχει τρυπησει το χταποδι και επισης δεν παει σχεδον καθολου.. Τελος,αναβοσβηνει το check (πρωτη φορα το ειδα να συμβαινει).
Και στο megane ακριβως τα ιδια!!!Δουλευει σαν boxer ,τρεμει αναβοσβηνει το check!!!
Γνωμη μου μην μπλεξεις να αλλαξεις μαρκα-καλωδια!Βαλε οτι εχει!!!
Εγω εχω 4 πισω στο πορτ-μπαγκαζ για ωρα αναγκης!!!Μεταχειρα απο ενα μοτερ που εκοψε ιμαντα χρονισμου!!!
Εννοειται να εχεις τουλαχιστον 2 και οχι εναν γιατι την πρωτη φορα που το επαθα στα 50000χμ και δεν ηξερα τοτε το 2003 ,μου εκαψε 2 απο τους 4 ταυτοχρονα και ευτυχως ειχα εγγυηση και μου τους αλλαξανε και τους 4 στην Ξανθη τσαμπα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση