Θέμα: νεο Yaris
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-08-12, 09:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τα υβριδικά εχουν την μικρότερη κατανάλωση και απο το πετρέλαιο αλλά είναι αρκετά ακριβότερα! αν θες μικρότερη κατανάλωση καλύτερα υβριδικό! μάλλον λίγο δύσκολο να ξέρουμε ακριβώς τι συντήρηση θέλει το υβριδικό! ο κινητήρας του αφού είναι με βενζίνη θέλει τα κλασικά που τα ξέρεις φαντάζομαι, ο ηλεκτροκινητήρας δε νομίζω να θέλει κάτι, αλλά όταν θα χρειαστείς μπαταρίες σίγουρα θα είναι μεγάλο το κόστος! βέβαια αυτό θα γίνει μετά από χρόνια! στο πετρέλαιο τώρα υπάρχει και η τουρμπίνα σε ΟΛΑ τα πετρελαιοκίνητα μοτερ που σημαίνει πως και αυτή μπορεί να πάθει κάτι και καταπονείτε και θεωρώ πως είναι κάτι παθητικό στο κινητήρα. Δλδ μπορει το πετρελαιοκίνητο μοτερ να μην έχει σύστημα ανάφλεξης (κάνουν αυτανάφλεξη) γιαυτό λένε πως είναι φτηνότερα τα service, αλλά τι γλιτώνεις στην ουσία? μόνο τα μπουζι!!! σιγα δλδ....και επειδή το πετρελαιο είναι το χειρότερο καυσιμο απο θεμα καθαρότητας και καταλοιπων καυσης να πω πως στα πετρελαιοκινητα υπαρχουν ειδικα φιλτρα (δεν ξερω πως τα λενε) και δεν υπαρχουν στα βενζινοκινητα και ειναι ακριβα αυτα, αυτό όμως δεν το λέει κανείς....όπως και αν έχει αν βαλουμε κάτω τι τιμές και τις καταναλωσεις + οτι το τουρμπο δινει καλη ροπη και καλυτερη επιταχυνση και παει ανετα το μοτερ με το πετρελαιο εγω θα επαιρνα diesel! επισης στο υβριδικο οι μπαταριες πιανουν πολυ χωρο και εγω τον χωρο θα τον ήθελα! αυτο ομως μαλλον ισχυει στο Auris! γιατι στο Yaris στην σελιδα δειχνει να εχουν ιδιο χωρο αποσκευων! καλα που εχει τις μπαταρίες?
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/y...redirect=false

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-08-12 στις 09:29.
Απάντηση με παράθεση