Επειδή το έχω δοκιμάσει στο starlet GT ep82 + 4EFTE (αυτο που τωρα εχω στην turborolla), το ατμοσφαιρικο σασμαν εγω βέβαια ειχα τοτε του 2Ε-Ε καιει παραπανω απ' οτι με του 4ΕFTE που είναι ποιο μακρύ και ανοίγει καλύτερα το μοτερ, και καλα μέσα στην πόλη με κίνηση και φανάρια οκ έχεις λίγο καλύτερες εκκινήσεις-επιταχύνσεις, αλλά σε ταξίδια και μεγάλους δρόμους υπέφερε το μοτερ! φυσικα διαφορές μπορουμε να δουμε και με ελαστικα, στο σταρλετ ας πουμε πηγαινε καλυτερα με 185/60/14 παρα με 185/55/14! μαλιστα ο κοφτης τελικης υποτιθετε ειναι στα 180χλμ πραγματικα, με το κοντο σασμαν και 185/55/14 στα 200 κοντερ βαραγε ο κοφτης τελικης! με μακρυ σασμαν του 4EFTE και 185/60/14 περνουσα τα 200 στο κοντερ η βελονα γυριζε αναποδα απο κατω και ο κοφτης τι εγινε??? οταν λοιπον εχουμε σωστοτερο βημα εχουμε λιγοτερες στροφες στο μοτερ στα ιδια χλμ που πριν ειχαμε περισσοτερες! αρα λογικο επακολουθο ειναι η μειωση καταναλωσης, στην corolla δεν έκανα λοιπον τον κόπο να ασχοληθώ με το σασμαν του 4EFE, αγγελία με την μία όπου και πωλήθηκε και άφησα του 4EFTE που το είχα ήδη κουμπωμένο επάνω με νέο δίσκο-πλατό-ρουλεμάν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-08-12 στις 12:15.
|