Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-12, 22:59
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συγνώμη παιδια αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα !!! οι δυο προηγουμενες σελίδες λενε για τουρμπισμα και κατι κωδικους.
Το θεμα λεει Καταναλωση
πρωτη σελίδα λεει για κατανάλωση E12 1.6
και οι Admins απλά δεν υπάρχουν!!!

Παιδια θελω να Ρωτησω για την Κατανάλωση Toyota COROLLA E 12 SEDAN 1.400 vvt-i. παρακαλώ τα φώτα σας.

Το θεμα έχει ως εξεις . κάνω 300 χιλιομετρα και μου κάει το μησό ρεζερβουαρ απο Κατερινη προς Κοζανη και ξανα πισω . Η διαδρομη ειναι αυτην. Απο Εγνατια πάω και με 100-110 χιλιομετρα .Ποτέ δεν πατάω παραπάνω για λόγους οικονομιας . Το trip λέει Average 5.6l/100km και instant εκει ειναι παιζει 4.9 με 6.1l/100km.

Αποδικνύεται οτι το τριπ θέλει μπάτσες διοτι το αυτοκινητο με την παραπάνω μέτρηση κάποιος θα βγάλει να κάει 8.33 l/100km.
οταν το ειδα Τρόμαξα .

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον φιλο μου ηταν μπουκωμένο και μετα απο ολα αυτα σημερα το ξεμπουκωσα συμφωνα με τον φιλο μου (που δεν ειναι μηχανικός φταίει και αυτο!) το οτι ηταν μπουκωμενο!

Εχω 164.00km και δεν εχω κανει ποτε καθαρισμό μπεκ .
Παρακαλώ πειτε μου εαν κάποιος με 1400 κυβικά έχει παρόμοιες καταναλώσεις ή αυτην η δικια μου ειναι εξωπραγματική.
Εγω επαθα σοκ οταν το τριπ μου ελεγε 5.6l/100km και οι μετρήσεις βγάζουν 8.33l/100km

πειτε μου τι μπορω να κανω για να κατεβει η κατανάλωση .
Ευχαριστώ θερμα όλους σας Καλή Παναγία.

ελαστικά michelin Energy saver 195/60 15 , αυτοκινητο νορμαλ χωρις πείραγμα και βλακείες Μαμα. 1ος ιδιοκτήτης

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ma-corolla : 12-08-12 στις 23:16.
Απάντηση με παράθεση