Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-12, 01:34
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντως με μονη βελτιωση το KN στο φιλτροκουτι και κατι λαστιχα Yokohama C Drive 2 οτι να'ναι απαισια και ψαχνομαι να τα αλλαξω κιολας, βαζω βενζινη καθε 2 με 2μιση βδομαδες (φουλαρω παντα). Οποτε εχω 160 ευρω το μηνα μονο εξοδα για βενζινη. Καθολου ασχημα νομιζω και μεσα στην πολη βγαζω γυρω στα 400-450 χιλιομετρα. Τωρα ειμαι απο διακοπες εβαλα βενζινη 21 ιουλιου φουλαρισμα, πηγα σκοπελο μεσω κυμης, στο γυρισμο εβαλα 15 λιτρα για να μην παραμιλαει το μωρο :Ρ Και μεχρι σημερα που μου αναψε λαμπακι εχω κανει 700-710 χλμ κοντα και με χαλι μαυρο οδηγηση. Στο γυρισμο απο κυμη ειδικα στην Εθνικη το ποδι μου κοντευε να βγει στο δρομο. αλλα και παλι κομπλε ειμαι.. Αυριο με βγαζει σιγουρα, μεθαυριο μαλλον οχι :Ρ Και αν αναλογιστουμε οτι εχουμε 45 λιτρα ντεποζιτο (τοσο εχω διαβασει δηλαδη) +5 ρεζερβα = 50 μεσα στην πολη χτυπαω απο 9-10αρι η κατι λιγοτερο.. Καλα ειναι δε λεω.. Ετσι οπως παω κιολας.. Σε ταξιδι, το πιο συνηθησμενο, παω Λιβαδεια και γυρναω και η βελονα εχει πεσει 2 βελονες.. τσαμπα πραμα :Ρ
Απάντηση με παράθεση