Θέμα: Διοδια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-07-12, 23:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ετσι ακριβως! εχεις απολυτο δικιο!!! δυστυχως ετσι ειναι η νοοτροπια του Ελληνα! ο κλεψας του κλεψαντος! οπως καποιοι δεν πληρωνουν διοδια, αλλοι φοροδιαφευγουν αλλοι κανουν τα δικα τους και ολα αυτα μαζευονται συσσωρευονται και μετα την πληρωνουν αλλοι και παει λεγοντας! στην Κινα το ξερετε οτι ενας φορτηγατζης δεν πληρωνε διοδια για μερικα χρονια νομιζω 2-3 και τον ειχαν καταδικασει σε θανατο!!???? τελικα αφου επενεβησαν αρκετοι και δικοι του τελικα του επιβληθηκε αλλη ποινη, αν θυμαμαι καλα εκτος οτι κατασχεθηκε το οχημα του πηραν το διπλωμα για παντα!
ειναι καπως ασχετο αυτο που θα πω αλλα τα διοδια ηταν η ευκολη λυση στο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", αφου δεν θελετε να πληρωνετε οσοι τουλαχιστον καπνιζετε γιατι δεν κοβεται το καπνισμα ωστε να μην πληρωνετε τον φορο στο κρατος? εδω δεν μας βολευει ετσι? δυστυχως ετσι παει...δεν ειδα ομως και κανεναν να πει στη ΔΕΗ, ή στην εφορια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιατι εκει δεν παιρνει κανέναν να το κάνει. Και καλα να καταλαβω οτι σε πολλα σημεια της Εθνικης δεν ειναι καλοι οι δρομοι και δεν τους πληρωνουμε, τους νεους δρομους γιατι? θα προτιμουσα 1000 φορες να εβαζα υγραεριο και να εκανα ποιο οικονομικα τα ταξιδια μου, παρα να μην πληρωνω διοδια να γλιτωνω ΛΙΓΟΤΕΡΑ και να είμαι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ απο πανω! + οτι θα ειμαι με τον φοβο τι θα γινει αμα μου ερθουν κλησεις βροχη και δεν θα εχω να τις πληρωνω μετα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 31-07-12 στις 23:37.
Απάντηση με παράθεση