Εγώ δεν συμφωνώ με την όλη πρακτική και θα παραθεσω την προσωπική μου άποψη.
η λέξη δεν πληρώνω και αναφέρομαι γενικά είναι μεν ένας τρόπος αντίδρασης αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο.και ρωτάω αν ταξιδεψετε σε καμιά Γαλλία,Αυστρία, Ιταλία κτλ. τιθα κάνετε θα σηκωσετε την μπάρα και θα φυγεται η θα έχετε ξεβιδωμενες πινακίδες?
θα βρεθείτε σε ένα κελί με βαρύ πρόστιμο χωρίς να το έχετε καταλάβει.
επίσης πόσοι κυκλοφορούν με αδηλωτα μοτερ και είναι κινητές σκωτοστρες; έχετε την εντύπωση ότι σε άλλες χώρες θα το κάναμε αυτό?
εκτός αυτού ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη κοστίζει σε διόδια πήγαινε ελα 50 ευρώ αν δεν τα εχω δεν παω.
μετρό λεωφορεία δεν εχω λεφτά παω με τα πόδια.
το δεν πληρώνω εμένα προσωπικα θεωρώ ότι δεν με αντιπροσωπευει, και για να το θέσω πιο απλά αφού τα διόδια είναι παράνομα και μπλα μπλα μπλα γιατί όλα αυτα τα κινήματα κτλ δεν καταφεύγουν σε αριο πάγο, ευρωπαικό και διεθνές δικαστήριο να δικαιωθούν? μήπως ρίχνουν απλά τα πρόβατα στην μάχη?
υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που να έχει δικαιώσει κάποιον που δεν πλήρωσε και του ήρθε πρόστιμο?
εμείς κάνουνε τους πολιτικούς εμείς το κράτος αλλά δυστυχώς μας βολεύει όπως είμαστε και δεν θέλουμε να αλλάξει.
όπως προειπα είναι η προσωπική μου γνώμη και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να προσβαλω κάποιον....
|