Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-12, 02:41
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε soprano_black αυτα βλεπω και στο service με τα κινητα που κανω και μου λενε τα ιδια που λες και εσυ. Καταρχας υπαρχει η Λιανικη και η Χονδρικη. Για εμενα υπαρχει τηλεφωνο που το ανταλλακτικο του κοστιζει 4 ευρω (χονδρικη) και το χρεωνω 20. Αν ημουν λιανικη με αποδειξεις με με με, ξερεις ποσο θα το χρεωνα; ο Γερμανος πχ το χρεωνει 45 ευρω. Δε μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα οταν ο αλλος οσο και να το αγοραζει εχει να φορτωθει ΦΠΑ, μεταφορικα και ιστοριες. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Και στην τελικη αυτη ειναι η τιμη του και τοσο το βαζει. Δεν ειναι κανας μ@λακας, οι αλλοι να βγαζουν τρελα κερδη και αυτος να μη βγαλει κατι. Δε λεμε για κραχτες περιπτωσεις που πχ η αντλια βενζινης που μου πασαρε τοτε στο Lanos ο Μουστακας στο Χαιδαρι κοστιζε 50 και μου την εδωσε 250. Αλλα στην τελικη τοσο την πουλαει αυτος και αμα θελεις τη βαζεις.

Να δωσω και ενα αλλο παραδειγμα πανω σε κινητα γιατι εκει εχω αποψη. Οθονη iPhone 4. Γερμανος τη χρεωνει 200-250 και εγω δεν ξερω ποσο. Εγω την αγοραζω 60, με τοποθετηση σε συγκεκριμενα μαγαζια την βαζω 90 σε ολους τους αλλους απο 100-120. Αλλα αυτη ειναι η διαφορα της Χονδρικης (τιμες μου, δεν κοβω αποδειξεις, γλιτωνω αρκετα) και της Λιανικης (Γερμανος και λοιποι)

Δε σε κραζω ουτε στα χωνω. Ολα αυτα στα λεω φιλικα και γιατι οταν βλεπω να αναφερονται τετοια πραγματα βιδωνομαι ασχημα και μονο που δεν αφριζω. Στην τελικη οποιος δε θελει μπορει να το κανει και μονος του, να αγορασει και να το φερει μονος του. Δεν υπαρχει δε μπορω να το κανω. Υπαρχει δε θελω να μπω στον κοπο, ειτε γιατι φοβαμαι, ειτε γιατι δεν ξερω και βαριεμε να ψαξω και να ασχοληθω. Ενω στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι υποθεση 5 λεπτων..
Απάντηση με παράθεση