Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Φίλε Toughsport εσύ κάνεις σαν την παροιμία "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο". Έχεις μοτέρ TS και θες να βάλεις τσαρτζερ και άγραφο για περισσότερα άλογα λογικά οπότε πως να κινηθείς πιο οικονομικά; όχι ότι δεν γίνεται αλλα φαντάζομαι είναι πολύ δύσκολο να το επιτύχεις. κάτι θα πρέπει να θυσιάσεις.
|
Δε λεω πως ειμαι πλεονεκτης απλα εχουν ζορισει τοσο πολυ τα πραγματα,εχουν μπει οι μισθοι στη μεγγενη τοσο πολυ που και να θελω να κανω το προτζεκτ που χω στο μυαλο μου, (σημειοτεον δε οτι τον τσαρτζερ και τον αγραφο τα χω στα χερια μου καιρο τωρα) που θα το κανω στη τελικη, (η θεση του τσαρτζερ ειναι πανω στο αμαξι κ οχι στην αποθηκη,)δεν 8α μπωρω να μετακινουμαι καθημερινα με το TS.γιαυτο και εκανα αυτες τις ισως αφελης ερωτησεισ για να αποσαφηνισωστο μυαλο μου το τι τελικα μπωρω να κανω..
χρονια τωρα ειμαι ΑιΜοΔοΤηΣ στο βωμο της ταχυτητας κ της βελτιωσης και τα χωνω οσο μπωρω,και δε θα σταματησω ευκολα...κανω οτι μπωρω και μεχρι εκει που μπωρω...
καλουμαι τωρα να κανω καθημερινα 60 χμ πηγαινε ελα σε επαρχιακο ημιορεινο δρομο για να παω στην δουλεια μου,και βλεπω οτι καθε πηγενε ελα ειναι ενα κουτακι βενζινης δλδ το λιγοτερο 50 ευρο την βδομαδα βενζινη,χωρις να κανω και καμια βολτιτσα...λογικο ειναι να σκεφτομαι την λυση του υγραεριου ,η ενα 2ο αυτοκινητακι εως 1000κυβικα γιαν α πηγαινω στη δουλεια...