Θέμα: 4efe 4efte
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-12, 02:23
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι να παρεις ενα αμαξι που το βρισκεις σε καλη τιμη,σε καλα αντικειμενικη κατασταση,φανοποιεια-βαφη και εσωτερικα σαλονια-ταπετσαριες,εννοιεται η καροτσα καθαρη-ατρακαριστη και απο εκει και περα απο μοτερ ,ειδικα τουρμπο-υψηλων επιδοσεων-απαιτησεων κανεις ενα ολοκληρωτικο rebuilt με καινουργια πραματα και εχεις το κεφαλακι σου ησυχο!!!
Πλεον τα σφυρηλατα εχουν γινει αρκετα προσιτα!!!Εγω μπιελοπιστονα οπως εχω πει στο παρελθον για το megane απο Δρακο τα βρηκα μαζι με μεταλλα 1090 ευρω και τωρα ειμαι ησυχος!!!!

Αυτο λεω και σε φιλαρακι που θελει να παρει Α4 20βαλβιδο!<Να υπολογιζεις του ειπα και αλλο ενα 5000αρο για εμβολα-μπιελες -μεταλλα εργασια και τουρμπινα μεγαλυτερη που θελει και εισαι Οκ μετα!!! >
Γνωμη μου ετσι...

Αν θες απλα ενα αμαξι να κανεις την δουλεια σου παιρνεις ενα Yaris,ενα Corolla 1.4 απλο ,ενα Ηyndai βρε αδερφε και κανεις την δουλεια σου....

Αν ομως το αμαξι ειναι κατι παραπανω απο μεταφορικο μεσο ,που για τους περισσοτερους που γραφουν εδω και ειναι μελη σημαινει τοτε αυτος ειναι ο μονος αξιοπιστος δρομος!!!!
Τουρμπο - μετατροπες (γουστα δηλαδη) και τετοια θελουν και τα αναλογα προσοντα!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση