Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
-Όλη η εικόνα είναι τα σερί πρωταθλήματα έναντι των άλλων που είχαν απο 1-2 άντε 3??
-Με ποια επιχειρήματα τεκμηρίωσες τις απόψεις σου ΟΤΑΝ τα νούμερα λένε άλλα απο αυτά που υποστηρίζεις?
Μήπως έζησες εκείνη την εποχή ?
-Η ουσία που αναφέρεις για την F1 - WRC είναι για τους απλούς θεατές που δεν ξέρουν τι εστί αγωνας. Κάνε μια έρευνα σ΄αυτούς που βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητα αυτά να δεις τι τους ενδιαφέρει!!!
-Οι ΘΕΑΤΕΣ στο τέλος ρωτάνε....ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ???
-Την ξέρεις την σημερινή τεχνολογία και την αναφέρεις συνεχώς? Ξέρεις να μου πεις τι βοηθήματα έχει ένα WRC?
- Τέλος, με το κόκκινο είπες το πιο σημαντικό.... (τζάμπα γράφαμε)
|
Φιλε μου καλε, το ποιο αθλημα απο τα δυο ειναι στα πανω του απο τα δυο πλεον εξηγει ακριβως αυτο που λεω.Στην F1 πλεον υπαρχουν 3-4 ομαδες που διεκδικουν βαθρο και με τους δυο οδηγους τους η καθε μια και γινεται της κακομοιρας καθε κυριακη γιαυτο το βλεπει ολος ο κοσμος ξανα και ειδικοι και μη λενε οτι ειναι το καλυτερο πρωταθλημα των τελευταιων χρονων ...αν συνεχιστει αυτο και τα επομενα χρονια...δεν παιζει να κανει καποιος τα μεγαλα σερι του σουμαχερ λογω του τεραστιου ανταγωνισμου που θα διαμοιραζει τις νικες και ο πρωτος θα ειναι ο κορυφαιος μεταξυ ισων ή σχεδον ισων κι οχι πρωτος μεταξυ σημαντικα κατωτερων οδηγων.Στο παλιο wrc και στα group b δεν κατωρθωσε κανεις να κανει τα σερι του loeb ...γιατι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος ,αρκετοι υψηλου επιπεδου οδηγοι , κι ο πρωτος εφτυνε αιμα...και δεν κερδιζε ο ιδιος καθε φορα...ο loeb τρεχει μονος του καταρχην γιατι φυσικα ειναι ο κορυφαιος και με το καλυτερο αυτοκινητο και επειδη οι αντιπαλοι του ειναι ειτε γενικα χαμηλοτερου επιπεδου ειτε εκτος φορμας-παρηκμασμενοι πλεον....και υπαρχουν ευτυχως 2-3 φερελπιδες που ομως θελουν ψωμια ακομα για να φτασουν το επιπεδο του ... Αυτο τον εχει βοηθησει πολυ στο να κανει πιο ευκολα αυτα τα μεγαλα ρεκορ χωρις να ιδρωνει,με αποτελεσμα αυτος να ειναι κυριαρχος σε ενα αθλημα με πεσμενα στανταρντς
Οσο για την τεχνολογια , οι κινητηρες τις τελευταιας δεκαετιας δεν εχουν σχεση με της περασμενης , λογω της προηγμενης ηλεκτρονικης διαχειρισης και συστηματων ,που φτιαχνουν καμπυλες ροπης-δυναμης με τεραστιο ωφελιμο φασμα χωρις κενα πουθενα χωρις lagg και μεγαλη γραμμικοτητα που διευκολυνει την οδηγηση. τα αμαξωματα ειναι μικροτερα πιο ακαμπτα αρα και ποιο ευελικτα-ταχυτερα στις στροφες κλειστες-μεσαιες στροφες , ενεργα διαφορικα παντου ημιαυτοματα σαζμαν καλυτερα λαστιχα ποιο αλεξισφερα μοτερ , αυτα σιγουρα δεν υπηρχαν στα group B,εμφανιστηκαν λιγα χρονια μετα ,απο το 2000 και υστερα
Για το σχολιακι σου οτι επειδη ειμαι "θεατης" απαξιεις πλεον να απαντας ....θα μπορουσα κι εγω να γινω εριστικος , αλλα απλα θα σε προτρεψω να μην μπερδευεις την εννοια του θεατη με την εννοια του ασχετου.Η κουβεντα τελειωνει εδω απο μενα , ηταν το τελευταιο μου ποστ μιας και γινομαι ενοχλητικος .Εχετε τις αποψεις σας κι εχω τις δικες μου ας μην το κουραζουμε αλλο