Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-12, 14:34
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πες τα επιτελους,εχουμε γεμισει χιλιαδες να αναπολουν το παρελθον και το αστειο ειναι οτι πολλοι απο αυτους δεν ειχαν γεννηθει καν τοτε!!!
re μαγκες γιατι πατε στα ακρα??? μιλαω ταυλανδεζικα μηπως ???? Αντε παμε αλλη μια συντομα ... Ο σουμαχερ ειναι καταπληκτικος οδηγος οπως και ο loeb ειναι κορυφαιοι και δυο . ΟΚ?? Αυτα που αμφισβητω εγω ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα και τους δυο τους αβανταρε το ιδιο το σπορ προσβλεποντας σε υπερπροβολη και κερδη, βοηθοντας τους με κανονισμους στα μετρα τους ... ατιμωρησια η χαδακια σε πολλες περιπτωσεις....ευνουχισμος αντιπαλων (βλεπε απαγορευση βυρηλλιου στους κινητηρες της mercedes που ηταν αχτυπητοι τοτε) team mate που δεν τους αφηναν να τερματισουν για να παρει ο Σουμι το πρωταθλημα και αλλα πολλα που θα μπορουσαν να ειχαν στερησει τιτλους και απο τους δυο ...και να μην ειναι μονοπωλειο ....και η F1 παραλιγο να πεθανει απο αυτες τις τακτικες και το WRC στον ταφο ειναι....Το φετινο πρωταθλημα formula 1 ειναι σουπερ υπαρχει πολυς ανταγωνισμος προσπερασματα θεαμα καθε γκραν πρι εχει αλλο νικητη ...... αυτο το κανει συναρπαστικο κι οχι να υπαρχει 1 οδηγος με ολα στα μετρα του που να ριχνει γυρο στον δευτερο και να κανει τους απολυτους χρονους .....Εγω δεν ειμαι κολλημενος με τα χρονομετρα,παρα μονο στα προκριματικα που ολο το νοημα ειναι ποιο εχει τις ποιο τελειες γραμμες για να κανει τον καλυτερο χρονο...... στον αγωνα αυτο που συναρπαζει ειναι τα dogfights απο την εκκινηση μεχρι το τερμα ... και λιγοτερο ποιος θα κανει ταχυτερο γυρο ( απο την σκοπια του θεατη)

Δεν αντιλεγω οτι με τα σημερινα αυτοκινητα μπορει ο loeb να ναι πιο γρηγορος απο τους παλιους ακομα και με τα πολυ δυνατα group b ,αλλα αυτο οφειλεται πιο πολυ στα ιδια τα σημερινα αυτοκινητα και την τεχνολογια που κουβαλανε τωρα παρα στην απολυτη οδηγικη του ικανοτητα , που παρολα αυτα σε σχεση με τους υπολοιπους σημερινους ανταγωνιστες ειναι ανωτερη γιαυτο ειναι κι ο κορυφαιος αυτη την στιγμη ,μονο που το wrc ειχε σχεδον τελειωσει οταν αυτος ξεκινουσε το 2003 με το citroen

Εν πασει περιπτωσει δικαιωμα του καθενος να βλεπει οπως θελει τα πραγματα ...απλα GMASTER6 ,μπορει να μην προλαβα στο τσακ τα group b αλλα απο το 90 , μωρο παιδι ετρεχα με τον πατερα μου να δω τα ακροπολις ,τις ριτσωνες ,τα ραλλυ στο ταττοι... κι εχω παραστασεις απο τους παλιους οδηγους , το τι γινοταν τοτε , σε σχεση με τωρα δεν εχει συγκριση. Για μενα 1990 με 2000 ηταν τα καλυτερα χρονια του συγχρονου wrc...και εξηγησα με επιχειρηματα γιατι...wrc δεν ειναι μονο χρονομετρο... ειναι πολλα περισσοτερα ...