Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-12, 03:17
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρίς παρεξήγηση...

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως επειδή δεν τον γουστάρεις σαν οδηγό (πιθανόν να είσαι ένας από αυτούς που υποστηρίζουν κάποιον άλλο οδηγό π.χ Solberg, που δεν μπορεί να τον φτάσει με τίποτα) είσαι προκατειλημμένος.

Με όποιον μιλήσεις (που είναι του χώρου και σχετικός με το άθλημα) τα ίδια θα σου πει!

Δεν προσπαθώ να σε πείσω...απλά σου λέω την αλήθεια όσο πικρή και να είναι...χαχαχαχα

Και για να σε προλάβω...δεν είμαι φανατικός οπαδός του Loeb...είμαι του αθλήματος και ξέρω να ξεχωρίζω!!

Διόρθωσε και το ποστ όμως και γράψε με Ελληνικά, γιατι μετά θα λες φταίει ο Loeb....

Και ας τελειώνουμε γιατί είπα δεν θα ξαναβγω OFF TOPIC...
Το οτι θεωρω οτι δεν υπαρχουν σημερα οδηγοι πραγματικα υψηλου επιπεδου να τον κοντραρουν ,ωστε να φανει περισσοτερο το οποιο ταλεντο εχει ...και μαζευει τις κουπες ελλειψει ανταγωνισμου ,δεν σημαινει οτι αμφισβητω οτι ειναι ο κορυφαιος εν ενεργεια οδηγος,ουτε οτι ειμαι προκατηλειμμενος ,αλλα οταν μου συγκρινεις loeb με βατανεν βαλτερ ρερλ και μου λες .. αυτοι δεν ειναι θεοι αλλα ειναι ο loeb που τρεχει μονος του εδω και μια 5ετια τουλαχιστον και κοντραρεται μονο με τον team mate του κι αλλον εναν..βρισκομενος στην κορυφαια ομαδα με τα καλητερα αυτοκινητα και στρατηγικες χρονια τωρα.... ε τι να πω εγω μετα ...κι ο Σουμαχερ που κατα τα αλλα ειναι τεραστιος οδηγος.... οταν ηταν στην κορυφαια ομαδα και ηταν το αγαπημενο παιδι της fia (κι ολοι σκοτωνονταν πως θα τον βγαλουν πρωτο ... οταν δεν τα καταφερνε μονος του )εκανε κι αυτος απιστευτα σερι και απαξιωθηκαν αλλοι οδηγοι για να μαζευει αυτος τιτλους....τωρα που ειναι σε χειροτερη ομαδα και δεν ειναι η μασκοτ της F1 τι κανει ομως ??πασχιζει να μπει στην 6αδα(στις καλυτερες του μερες..) ,συνηθως εγκαταλειπει ...τον περνανε για πλακα οι πιτσιρικαδες ... και τρεχει με mercedes... οχι force india.... Ημουν fan του σουμαχερ τα πρωτα πρωτα χρονια ..αλλα ολες αυτες οι αβαντες με ξενερωσαν κι επαψα να ασχολουμαι μαζι του ,παραλιγο να πεθανει η F1 εξαιτιας του και των τακτικων της ferrari που εφερνε τους κανονισμους στα μετρα της και ευνουχιζε τους ανταγωνιστες )... τεσπα παλι ξεφυγα..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι στα μετρα του loeb και εχει υπερεκτιμηθει και εχουν μεγεθυνθει τα σερι του τοοοοοσο πολυ λογω ελλειψης αντιπαλων ομαδων.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ναι αυτην τη στιγμη κορυφαιος , αλλα για μενα αλλοι ειναι οι θρυλοι....που τους θυμουνται οι παντες 30 χρονια μετα.. κι οχι ο loeb.. που κανεις δεν ασχολειται γιατι ολοι ξερουν οτι τρεχει μονος του και ειναι λογικο οτι θα κερδιζει εκτος κι αν τρακαρει πουθενα....Η πραγματικη αξια ενος οδηγου φαινεται κατω απο τρομερη πιεση , Ο loeb εχει αρκετα χρονια να δεχτει σοβαρη πιεση,(ισως λιγο περυσι... αλλα τον μοναδικο του αντιπαλο.. τον εκαναν team mate του πλεον ) Αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα ... τοτε εγω χαιρομαι που ειμαι φανατικος αλλα απλος θεατης ... κι οχι "του χωρου" .
Εντελως φιλικα

"WRC is for boys.....GROUP B was for MEN" Juha Kankunnen 4th times world champion

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 13-07-12 στις 12:03.