Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-12, 22:02
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
δεν έχει καμια σχέση ένα αυτοκίνητο 600-700 άλογα με τετρακίνηση φρένα ανάρτηση λάστιχα τεχνολογίας 80ies-90ies....με τα σύγχρονα wrc...... πήγαινε δες πως αντιδρούσαν τα group B τότε (ενώ είχες τρελό lag...μόλις έμπαινε το turbo..γινόταν τις ιερόδουλης).... και πως οδηγάει πχ ο ken block το fiesta που παρα τη δύναμη και τα λίγα κιλά...υπακούει σε κάθε εντολή...(έχεις δει καμπύλες δύναμης σήμερον wrc??? τραπέζια "καμπυλες" λες και είναι ηλεκτρικά τα μοτέρ,χωρίς ξεσπάσματα...αλλα άφθονη ροπή από ρελαντι μέχρι κοφτη....πως να μην οδηγάς με γραμμές μετά???)πλέον σήμερα 1000 άλογα αυτοκίνητα κυκλοφορούν και στους δρόμους και οδηγούνται από οδηγούς με το κλασσικό ερασιτεχνικό διπλωμα ....σίγουρα ο loeb μπορεί να κουμαντάρει ένα σημερινό wrc σε οποιαδήποτε μορφη παραμένοντας κορυφαίος σε σχέση με τους σημερινούς οδηγούς...αλλα εγώ θα επιμένω ότι το 1980-90 θα τα βρίσκε πολύ πιο σκούρα....

τέλος όσα επιχειρήματα και να μου φέρεις.... εμενα δεν θα μου αρέσει ο loeb ποτε,προτιμώ για παράδειγμα τον Ζιλλ πανιζί έναν παλιό τρελό συνάδελφο του ..

άδικος κόπος...είναι σαν να προσπαθείς να με πείσεις εμενα που είμαι φανατικός αεκτζής,να γίνω ολυμπιακός.. επειδή ο ολυμπιακός είναι Η ομάδα με τους περισσοτερους τίτλους......no way my friend...χαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 13-07-12 στις 02:50.