Θέμα: εξάτμιση
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-12, 13:14
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα παιδια..εγω που θελω να αλλαξω καταλυτη κ εχω μαμα πανω προτινετε να αγορασω εναν μεταλλικο λογικα..αλλα επειδη ειναι ολο μαμα το αμαξι τιποτα πειραγμενο πανω στα 90 αλογα με μαμα εξατμιση τι μεταλλικο να παρω χωρις να πληρωσω πολλα..δε θελω να ανεβασω αλογα ουτε καμια μετατροπη να κανω απλα να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα το αμαξι..αν καποιος ξερει απο καποια μαρκα σχετικα καλη αλλα και οικονομικη ας μου πει..επισης για μεταχειρισμενο μεταλλικο καταλυτη τι γνωμη εχετε?
πηγαινε σε ενα εξατμισα....αναλογως τα βαλαντια σου εχουν μεταλλικους απο 150 ευρω φτηνους προδιαγραφων 2, απλα να κανεις τη δουλεια σου με 1 χρονο εγγυηση ..μεχρι 300-350ευρω (για hjs) προδιαγραφων 3-4 με εγγυηση για 2,5 χρονια (οτι δεν θα χεις προβλημα και θα βγαζεις καρτα καυσαεριων εγγυημενα), απο μεταχειρισμενο καταλυτη μακρια γιατι δεν ξερεις ποσες χιλιαδες χλμ εχει κανει...ειναι λιγο γουρουνι στο σακι , αν και ο πραγματικα χαλια καταλυτης φαινεται και οπτικα...αν σου τον δωσουν 30-50 ευρω και δεν ειναι τελειως βουλομενες οι τρυπες του , ισως να ναι μια αξιοπρεπης λυση , αλλα θα πρεπει να πας να μετρησεις καυσαερια επιτοπου ... (αφου του κανεις ενα καλο ζεσταμα και το μαρσαρεις το αυτοκινητο ωστε να ξεμπουκωσει καπως) ωστε να ξερεις αν πηρες τεφαρικι ή οχι

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 11-07-12 στις 13:50.
Απάντηση με παράθεση