Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-12, 21:01
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου διαβασε το τελευταιο μου σχολιο.Ειπα οτι ο loeb ειναι κορυφαιος βαση στατιστικης, de facto ! οκ ξεχνα τις συγκρισεις μεταξυ παλιων - νεων οδηγων ,πες οτι ειμαι εγω λαθος,ομως αμφισβητεις οτι το παλιο Π.Π.Ρ ηταν πιο ανταγωνιστικο , πιο δυσκολο ,με ποιο πολλους ικανους οδηγους και αξιομαχες ομαδες???συγκριση χρονων δε μπορει να γινει γιατι ποτε οι ειδικες δεν ειναι ακριβως ιδιες οποτε υπαρχουν πολλοι μεταβλητοι παραγοντες

Αλλα ο βαθμος δυσκολιας- ανταγωνιστηκοτητας αφαιρει αρκετους ποντους απο τον loeb , θεωρεις εσυ οτι αν ετρεχε στο παλιο Π.Π.Ρ θα χε πετυχει οοοολες αυτες τις νικες ?? εγω αμφιβαλλω... μπορει παλι να καταφερνε να ειναι κορυφαιος αλλα αποκλειεται να πετυχαινε αυτα τα ρεκορ που εχει επιτυχει ....τον βοηθησε πολυ ο ξεπεσμος του σπορ τα χαμηλα στανταρντ και ο συνεχως μειουμενος ανταγονισμος κι οχι μονο το ταλεντο του ( που ειναι ομολογουμενως υψηλο)

Πάλι δεν συμφωνώ....
Δεν επιμένω όμως γιατί δεν μπορώ να το τεκμηριώσω!

Το σπορ τώρα έχει, ας πούμε, ξεπέσει λόγω της αποχώρησης πολλών εργοστασιακών ομάδων!

Τα πρωταθλήματα και τις νίκες δεν τις έκανε φέτος όμως, ούτε το 2011!
Πρωταθλήματα παίρνει από το 2004, αλλά και πιο πριν ήταν με XSARA KIT CAR (εμπροσθιοκίνητο) και παλαιότερα με SAXO οπού και με αυτά ήταν πρωταγωνιστής. Άσχετα που οι περισσότεροι τον ξέρουν απο τότε που πήρε τον 1ο του τίτλο.
Η Εποχή του είχε και Sainz και Gronholm και αρκετούς ακόμα παλιούς (όχι πολύ παλιούς) μην το ξεχνάμε και βλέπουμε μόνο το 2012!!

Επειδή τα παρακολουθώ πάρα πολύ τα γεγονότα και τις στατιστικές με νίκες και καλύτερους χρόνους ξέρω τι σου λέω!

Και κάτι που μας ενδιαφέρει...έχει τρέξει και με COROLLA WRC.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 12-07-12 στις 18:56.