Αν αλλάζεις τακτικά φίλτρο καμπίνας και ΔΕΝ καπνίζετε μέσα στο αμάξι με την ανακύκλωση είναι άψογος ο αερας! γιατι αν φέρνεις εισερχόμενο που εχει ΚΑΙ καυσαερια ή σκόνες κτλ είναι καλύτερος δλδ? για την καλύτερη απόδοση του A/C ΠΑΝΤΑ δουλεύουμε με τον αέρα στην ανακύκλωση, ολοι το προτείνουν και εγώ πάντα έτσι το δουλεύω και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε σε λειτουργία, ουτε και σε ποιότητα του αερα μεσα στην καμπίνα. Επίσης τωρα που εβαλα φρεον στο 1ο λεπτο λειτουργιας εχω κρυο αερα, ενω αν το γυρισω σε εισερχομενο πρεπει να προσπαθει να τον ψυξει και αργει πολυ παραπανω. Ετσι αν εχω καλο και ψυχρο αερα μειωνω την ταχυτητα ανεμιστηρα, οταν ειναι σε μικρες σκαλες ειδικα στην 1η τουλαχιστον στο δικο μου συστημα (γιατι εχω 4EFTE και ο κομπρεσορας ειναι απο αυτο το μοτερ) ο κομπρεσορας κλεινει περισσοτερες φορες απο τις αλλες σκαλες, αρα δεν εχω και οικονομια κατανάλωσης αφου δουλευει λιγοτερο? με εισερχομενο αερα μου ανοιγει περισσοτερο προκειμενου να προσπαθησει να τον ψυξει λογω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ διαφορας θερμοκρασιας. Οταν ανακυκλωνετε ο αερας που ειναι ηδη παγωμενος εχουμε πολυ μεγαλύτερη οικονομια.
|