Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-07-12, 13:54
Το avatar του χρήστη andreas_e12
andreas_e12 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla e12
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 214
andreas_e12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ καλώς ή κακώς πηγαίνω το e12 μου στην αντιπροσωπεία ακόμα.Δεν έχει σημασία ποια είναι αυτή.Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί γνωρίζω τα άτομα αρκετά χρόνια και ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας στα πρώτα του βήματα από ό,τι μου λέει ο πατέρας μου είχε ξεκινήσει από απλός μηχανικός της ΤΟΥΟΤΑ και σιγά σιγά υπήρξε η επαγγελματική του ανέλιξη.Οκ, συμφωνώ ότι ανήκω στις εξαιρέσεις. Υπάρχουν πολλά καλά συνεργία έξω αλλά συμφωνώ και με τον corollakiato πως πολλοί μηχανικοί επειδή δεν βγαίνουν δουλεύοντας στην αντιπροσωπεία δουλεύουν και έξω οι ίδιοι με αποτέλεσμα να χτυπάνε διαφορετικές τιμές στην εργατοώρα από ότι η αντιπροσωπεία.Επίσης για τα άτομα που πολύ πιθανόν να τελειώνουν τη σχολή τους ως μηχανικοί και να δουλεύουν σε μια αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ σε σχέση με άλλους μας θεωρώ τυχερούς γιατί πολλές σχολές τις εφοδιάζει η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με κινητήρες για να αποκτήσουν γνώσεις.Τελειώνοντας ίσως οι νεότεροι μηχανικοί να κατέχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις στους νέους κινητήρες που αποτελούνται από περισσότερα ηλεκτονικά συστήματα...Αυτά...
Απάντηση με παράθεση