Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-12, 19:18
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 205
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
παντα εξαρταται και πως το πας!!! εγω δυστυχως δεν μπορω να το παω ηρεμα, τουρμπιζω, κανω προσπερασεις, τρεχω οπου μπορω κτλ και ετσι αυξανω και την καταναλωση, τι να κανουμε δεν γινεται να εχεις γκαζι και να πηγαινεις χελονα για να μην καψεις! και τα περισσοτερα χλμ που κανω τον χρονο ειναι μεσα στην πολη! ετσι με τρωει το σταματα-ξεκινα και τα φαναρια και καιει πολυ παραπανω! ταξιδια παω καμια φορα τα Καλοκαιρια σε νησια οποτε παλι δεν ειναι πολλα τα χλμ και οχι παντα δλδ οχι καθε Καλοκαιρι, τωρα για 10000χλμ τον χρονο που κανω τι λετε αξιζει να βαλω υγραεριο? ή είναι λιγα?
πολύ λίγα...δεν αξίζει...εγώ κάνω το λιγότερο 20.000 το χρόνο...ήδη σε δυο χρόνια έχω φτάσει τα 44.000 και συνεχίζω...
Σχετικά με την οδήγηση είναι θέμα νοοτροπίας. Άλλοι το βλέπουν σα σπορ ή ξεδίνουν με το αμάξι...προφανώς ανήκεις σε αυτούς, όπως και ο αδερφός μου που είχε subaru impreza 370 άλογα...και πήγαινε "φέτες" όταν του την έδινε...

Εγώ προσωπικά κουράζομαι εάν τρέχω, νιώθω σε ένταση και μετά από ταξίδι φτάνω κουρασμένος. Έτσι, τη βρίσκω να πηγαίνω στο χαλαρό...με 3000 στροφές - μερικές φορές και λιγότερο, να φανταστείς ότι οδηγώ σχεδόν πάντα με το ένα χέρι, τόσο χαλαρά πάω... - και Porcupine Tree να παίζουν στο dvd player...Βέβαια, εντάξει, κάπου θα το πατήσω κι εγώ παραπάνω, εάν είμαι Εγνατία θα πάω και 120 και μπορεί και για λίγα χλμ να το πατήσω και κανένα 160-170...αλλά γενικά το 90% της διαδρομής πάω cool...
Όσο για κατανάλωση Γιάννενα-Θεσ/νίκη το έχω κάνει και με 15 ευρώ υγραέριο...
Απάντηση με παράθεση