Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-12, 18:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ Νικηφόρε να σε ρωτήσω κάτι; Αφού ψάχνεις χαμηλή κατανάλωση και λες ότι δεν το πατάς, γιατί δεν άφηνες το 4efe μέσα;
Αν και το εχω ξαναπει, εγω οταν εκανα την μετατροπη την εκανα σε σταρλετ το 2003, ξερεις ποσο εκανε η βενζινη τοτε? νομιζω 0.80-0.85 λεπτα! το 2005 που ειχα τωρα στο ημερολογιο μου ειχε κατω απο 1 ευρω, φαντασου τοτε, μετα το σταρλετ διαλυθηκε δεν καταφερα να πουλησω το μοτερ και ετσι πηρα την corolla να το βαλω επανω, ενταξει δεν θα το χαριζα κιολας! και αυτο το 2008 που επισης η βενζινη ηταν πολυ πολυ φτηνοτερη απο τωρα!!! (ειδα οτι εβαζα τον Απριλιο 2008 με τιμη 1.10 το λιτρο!!!) και ΠΡΟ οικονομικης κρισης βεβαια! βεβαια λυσεις υπαρχουν ηδη παλευω με το υδρογονο αν εχεις δει το θεμα, συντομα θα μπει ξανα πανω σε βελτιωμενη εκδοση, που πετυχαινει οικονομια γυρω στο 30% οσο ειχα δει δλδ, θα ξανακανω μετρησεις μετα που βρηκα και καλα βενζιναδικο, και στην αναγκη αργοτερα βαζω ΚΑΙ υγραεριο γιατι μπορουν και τα 2 να δουλευουν μαζί μια χαρά. Αλλά σε αυτο που ρωτησες νομιζω σε καλυψα απολυτα, αν ηταν τωρα να εκανα μετατροπη ή οποιος φιλος με ρωταει με την ΔΕΔΟΜΕΝΗ κατασταση δλδ ακριβη βενζινη και οικονομικη κριση του λεω ΝΑ ΜΗΝ βαλει 4EFTE και να μεινει μαμα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-07-12 στις 18:34.
Απάντηση με παράθεση