Λοίπον συνεχίζω να βάζω σε ένα βενζινάδικο SHELL που μου πρότειναν και μου ειπαν οτι δεν κλεβει και εχω πραγματικά εντυπωσιαστει! βαζω σχεδον τερμα κατω η βελονα (χωρις να αναβει λαμπακι) για πολλοστη φορα (νομιζω 4η) βαζω 37 κατι λιτρα μεσα με κοστος καπου 60-65 ευρω αναλογα την τιμη της βενζινης, σημερα με 61 ευρώ και η βελονα παει τερμα πανω, οταν πριν εβαζα σε φτηνοτερα κατα πολυ βενζιναδικα με κοστος πανω απο 70 ευρω!!!! ακομα και 75!!! και η αντλια τους εδειχνε περισσοτερα λιτρα!!! μερικες φορες πανω απο 45!!! + οτι το αμαξι ρεταρε μερικες φορες, το wideband εδειχνε φτωχο μιγμα κτλ, πλεον αυτα αποτελουν παρελθον...γλιτωνω τουλαχιστον 10 ευρω ανα γεμισμα επειδη μονο και μονο αλλαξα βενζιναδικο....καλιο αργα παρά ποτέ!
εμενα στις μετρησεις μου καιει καπου 11,2 - 11,5 lt/100xlm με ΓΡΗΓΟΡΗ οδήγηση και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρηση A/C. Σε καλυτερες συνθηκες με σχετικα γρηγορη οδηγηση, χωρις A/C μετρουσα 9,1 - 9,5 lt/100xlm παντα για μεσα στην πολη λέω. Σημειωτεον πως εμενα καιει πολυ με A/C επειδη την βαλβιδα ρελαντι την εχω τερμα και βαραει και 1400rpm με κομπρεσορα ανοιχτο, και εχω κανονικο ρελαντι στις 1000rpm (χωρις ηλεκτρικα φορτια) και με καύσιμο βενζινη σκέτη, απλή αμόλυβδη.
|