Δυστυχώς αυτο δεν ειναι τιποτα!!!! οποιος δεν κατεβαινει κεντρο δεν εχει δει ΤΙΠΟΤΑ!!!!! κανεις δεν βοηθαει τον αλλον ολοι φοβουνται! καποιος πεφτει στο εδαφος και οι αλλοι που ειναι περαστικοι περνανε απο πανω του! απλα προσεχουν να μην τον πατησουν! ουτε να δουν αν δει ή αν πεθανε! και δεν μιλαμε για αλοδαπο ε? οτι και να πω ειναι περιττο, πρεπει να γραψω εκθεσεις. Και εγω ειμαι απογοητευμενος απο το εκλογικο αποτελεσμα. Ο Σαμαρας ειναι ενας μασσωνος μαζι με πολλους αλλους που εχουν αλλα σχεδια για την χωρα μας, δεν ξερω τι γνωριζει και τι πιστευει ο καθενας, εγω επειδη διαβαζω για αυτα και ξερω τα πιστευω 100%. Με λιγα λογια και καλα, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τσην βρακαν του αλλιώς όπως λενε και στο χωριό μου. Τα παραμυθια, τα ψεματα, οι λαμογιες και οι κλεψιες συνεχιζονται, απλα εχουν αλλο πρωθυπουργο και αλλους στα υπουργεια. Δυστυχως χασαμε μια μεγαλη ευκαιρια, μπορουσαμε να απαλλαχτουμε απο τα λαμογια και τα 2 μεγαλα κομματα που καταστρεψανε την χώρα και μας έφεραν σε αυτή την κατασταση, και καποιοι πανε και τους βγαζουν ξανα για να μας διαλυσουν εντελως!!! και μαλιστα και οι 2 μαζι!!! τι να πω.....πραγματικα λυπαμαι, ειναι αξιοι της μοιρας τους, μας πηραν και εμας στον λαιμο τους....
|