Επειδή είδα συζητήσεις στο fb φίλων μου αλλα για να μην τσακωθώ μαζί τους δεν σχολίασα, μου αρέσει που άτομα των B.Π και των καλών περιοχών στα N.Π (βλέπε Πανόραμα Βούλας) κατακρίνουν, βρίζουν και κοροιδεύουν αυτους που ψηφισαν Χ.Α, αυτη την φορα και εγω τους ψηφισα, γιατι τους γουσταρα με τα 1000! οχι για την ιδεολογια τους τοσο, ή που βαρανε αυτους που κοιμονται στα σπιτια τους (μεταναστες δλδ) αυτο δεν λεω οτι ειναι σωστο, αλλα για την γενικη κατασταση με ολα, και με τους μεταναστες, και γιατι μιλανε σε μερικα θεματα ποιο σωστά ειδικα αυτα που εχουν να κανουν με την Ελλαδα και τον Ελληνισμο, αλλα και επειδη θελουν να παιρνουν μισθο 1500 ευρω (οι βουλευτες) οταν οι αλλοι περνουν πανω απο 5000-6000 ευρω ++++ πολλα ακομα!!! τι να λεμε! και αλλα πολλα που ειπαν οτι θα εκαναν. Μια φιλη μου μαλιστα ελεγε οτι ειμαστε ζωα που τους ψηφισαμε και οτι μπηκαν τα ζωα στη βουλη ενω αυτοι που ειναι τωρα οπως ο Σαμαρας ειναι καλυτεροι!!!! η αυτη που τα ελεγε αυτα και ΔΕΝ πηγε να ψηφισει επειδη βαριοταν!!!! ουτε καν παραλια δεν ηταν! δλδ ελεος! καλα της ειπε καποιος οτι αυτη ειναι το μεγαλυτερο ζωο που βαριεται και ακολουθει το κοπαδι απλα!
τα μετρα ειναι πολυ αυστηροτερα που ερχονται και ο Σαμαρας εκτος οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα πολιτικα λαμογια EVER, ειναι και απο τους μεγαλυτερους ψευτες, θα επρεπε να ειναι ο αδερφος του πινοκιο (ΓΑΠ), σα να ειπε λεφτα υπαρχουν με αλλον τροπο και ειπε για επαναδιαπραγματευση του μνημονιου και τωρα θα δουμε τα αποτελεσματα, αυτοι που τους εβγαλαν να τα βλεπουν, εγω τους θεωρω ζωα με παροπιδες!!!!
|