Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-12, 16:41
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενταξει ειναι και η καψα καθενος.. Εγω πχ προτιμαω να δωσω λεφτα στο συγκεκριμενο αμαξι γιατι το γουσταρω και δε με νοιαζει το ποσα θα χαλασω πανω του. Εδω στο προηγουμενο μας αυτοκινητο, το οποιο ηταν και daewoo- συγκεκριμενα το espero, ειχα δωσει 700 ευρω για επισκευη στο μοτερ. Εσπασε η μια βαλβιδα και τα αλλαξαμε ολα απο ιμαντες και τα παντα. Μεχρι που μου την φορεσε ενας απο πισω, fast and the furious peugeot 405 και βγηκαν ολικη και τα 2 μετα απο 2 βδομαδες και ουτε που ειχα κανει την επισκευη. Περισσοτερο με ενοιαξε το αμαξι παρα τα λεφτα που εδωσα. Ειναι αμα το θες και το "αγαπας" το αμαξι σου δε σε νοιαζει ποσα θα ριξεις.. Και ειναι και τα μυαλα του καθενα. Και προσωπικα να πω και την αληθεια δε σκοπευω να πουλησω το συγκεκριμενο αυτοκινητο σε στιγμη να θελω να γερασω μαζι του :Ρ Ειδαλλως αν το εβλεπα σαν απλο αμαξι δε θα επαιρνα και το συγκεκριμενο και ουτε θα εριχνα και 400 ευρω να βαλω τα κονι τα κιτρινα.. Εδω αλλοι και αλλοι ριχνουν χρηματα σε σαξοραλα και δε θα ριξουμε μερικοι ξεροκεφαλοι σαν εμενα πχ; :Ρ Σορρυ για το μακροσκελες του ποστ αλλα ειναι μη με πιασει το εκθεσιακο μου :Ρ
Απάντηση με παράθεση