Τελικά παρόλο πως χτες μου βγηκαν τα χέρια να σφίξω καλύτερα την πολλαπλή, είχε μπόσικα σχεδον παντου! βελτιωθηκε πολυ ο θορυβος (κροταλισμα) αλλά και πάλι χάνει!!! δεν ξερω τι άλλο να κάνω, μήπως να βάλω φλατζόκολλα? αν ξεσφιξω ολα τα παξιμάδια αλλα χωρις να βγαλω εντελως την πολλαπλη μπορω με ενα ισιο κατσαβιδι να βαλω? επισης δεν ειμαι σιγουρος αν χανει απο το πατημα στο μοτερ ή απο το πατημα στην τουρμπινα! οποτε πρεπει και στα 2 να βαλω! καμια ιδεα κανείς? σημερα σε δοκιμη απο σταση μεχρι τα 120χλμ φουλ γκαζι απο 0.7 πηγε σχετικα γρηγορα 0.5! αν το πιεζα και αλλο ισως να εχανε ποιο πολυ!

(((((((((
Ξεχασα να πω πως 2 φορες εχω ξαναβγαλει πολλαπλη (οταν το μοτερ ηταν στο σταρλετ) μια φορα εβγαλα και τουρμπινα, την 2η την εβγαλα για να αλλαξω τις φλαντζες επειδη ξεβιδωναν τα παξιμαδια μονα τους! δεν ειχα βαλει ποτε φλατζοκολλα αλλα χασιμο δεν είχα! τώρα τι διαολο γινεται? μαλιστα η φλαντζα που παταει η πολλαπλη στο μοτερ ειχα βαλει απο Toyota από το 4EFE, μαλλον ίδιες είναι.
Επισης συνδεσα τις υποπιεσεις της αντλίας του υδραυλικου ώστε οταν στριβω πχ σε παρκαρισμα να ανεβαζει λιγο το ρελαντι, ετσι πρεπει στην corolla, μαλιστα καποιος μου ειπε πως κακως βαζουμε του gt/glanza γιατι δεν εχουν υποβοηθηση με υποπιεση στην κρεμαριερα και την ζοριζουν! μαλιστα ενας αλλος μου ειπε γιαυτο χανω λαδια!!! καλα αυτο δεν πρεπει να ισχυει! thanks to Jason έμαθα που συνδεονται και παραθετω και μερικες φωτος, επειδη δεν ειχα τα μαμα σωληνακια εβαλα σιλικονης. Ανεβαζει 100-200rpm πανω αναλογα το ζορι στην κρεμαριερα, στο παρκαρισμα ειναι ιδιαιτερα χρησιμο αυτο.