Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-12, 22:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzou Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφόρε λογικό δεν το λες.εχω να κάνω αλλαγή φρεον πάνω απο 5ετια και είναι οκ κάπου έχεις μικροδιαρροή ψαξτο με υγρό διαρροής. έπρεπε να σου βάλει ο μάστορας αφού είδε οτι δεν έχει απόδοση.
Το μηχανημα ομως κανει ελεγχο για διαρροες! αρχικα με υποπιεση ρουφαει ολο το υγρο τα παντα και συνεχιζει μεχρι να πιασει καποια πιεση, οπως ειναι λογικο θα εχανε πιεση θα φαινοταν και στα μανομετρα αν ειχε διαρροη καπου! μετα πρεσαρει αερα ΠΡΙΝ γεμισει με υγρα το συστημα και παλι δεν βρηκε τπτ! τωρα που το γεμισα πως να ψαξω αλλιως δλδ? ειχα να γεμισω απο προπερσι. Μου λεει ο μαστορας οτι τετοια γινονται σε πολλα αυτοκινητα και καινουρια πανε και κανουν τετοια. Αν ειχε διαρροη δεν θα εμενε τπτ μεσα. Mπορει βεβαια απο διαφορες συνδεσεις που οπως εδειξα σε φωτος ποιο πριν εχει διαφορα λαστιχακια τυπου oring να χανουν λιγο οταν ειναι κρυα και ετσι το μηχανημα να μην βλεπει διαρροες! ομως πως θα ειναι σιγουρο αυτο? γιατι πρεπει να τα λυσω ολα και να ψαξω να βρω λαστιχα! και φυσικα το συστημα να μην εχει υγρα μεσα! παντως το φρεον βρωμαει ασχημα! εχω ελεγξει τα σημεια αυτα και δεν μυριζει τπτ!
Υ.Γ τι ειναι αυτο το υγρο διαρροης? που το βρισκεις? ποσο εχει και πως το βαζεις? και πως δουλευει αυτο? γιατί πρωτη φορα το ακουω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-06-12 στις 22:18.
Απάντηση με παράθεση