Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-12, 20:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεν ημασταν μπανανια Νικηφορε θα υπηρχε τροπος να λυθει και αυτο!
Αναλογα με το τζιρο να ηταν και οι εισφορες!!!Επισης εχει παρει κανεις αποδειξη απο υδραυλικο ή ηλεκτρολογο ή μπογιατζη ή πλακατζη στο σπιτι που φωναξε?

Δεν τα βαζω με κανεναν προσωπικα αλλα θεωρω οτι εχουν την ευθυνη τους και αυτοι που με το προσχημα της αναδουλειας καπιλευονται και δουλευουν μαυρα αλλα το κοστος της εργασιας το χρεωνουν το ιδιο,δεν σου λενε επειδη ειμαι παρανομος αντι για 30 θα σου παρω 20 παραδειγματος χαριν!!!

Τελοσπαντων δεν χρειαζεται να εισαι οικονομολογος να λυσεις αυτα τα απλα πραματα αλλα αυτοι δεν θελουν να τα λυσουν και καλουμαστε εμεις οι εργατες να πληρωνουμε!!!
επιτρεψε μου λογω της δουλειας μου τουλαχιστον για υδραυλικους ξερω πολυ καλα τι γινεται! οι περισσοτεροι δουλευουν σχεδον τσαμπα! πολλες φορες τους φωναζουν πχ να πανε να αλλαξουν μια βρυση και ειναι περισσοτερο σχεδον το κοστος βενζινης απο αυτα που περνουν! αν δεις ποσο εχουν ριξει τις τιμες και εμεις που βγαζουμε προσφορες δλδ ξεφτυλα ειναι, τα περιθωρια του κερδους ειναι ελαχιστα, αφηνουμε δουλειες ακομα και μεγαλες γιατι δεν μας συμφερει οικονομικα! απο που να μειωσουμε? θελει ο πελατης και το καλο υλικο και φτηνες τιμες! αυτα δεν πανε μαζι! τι να κανουμε να βαζουμε κινεζικα? και μετα να τρεχουν? ασε που δεν πληρωνουν στην τελικη! η κατασταση ειναι ελεεινη οσο δεν παει!
Απάντηση με παράθεση