Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-05-12, 16:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mhtsosgtr Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι αναμεσα σε αυτες η hr με agx αλλα σε κραταει στους 3 ποντους ενω η ta παιζεις ποιο πολυ.τις ειχε ενα φιλαρακι σε honda civic και εστριβε ρουκετα και ενα αλλος φιλος τις εχει σε corrado βεβεα φοραει 17/40/205 και ψιλοκοπαναει λιγο στο honda σχεδον ελαχιστο.μαλλον για εκει με βλεπω
Αν ειναι να βαλεις AGX προτεινω καλυτερα koni sport (τα κιτρινα δλδ) γιατι ειναι φτηνοτερα και επισκευασιμα! τα AGX τα πηρα εγω σε ΕΕ111 και την πατησα διοτι χαλασανε τα 2 πισω και δεν τα επισκευαζε κανεις εστω και με πατεντες και αναγκαστηκα να αλλαξω και τα 4 και πηγα στα κονι που ειπα που ειναι πολυ καλυτερα και σε κρατηματα αλλα και για χαμηλωμα καταλληλοτερα. Τωρα δεν ξερω πως ειναι στην Ε12 γιατι εμενα μπρος πισω ειναι μονο φυσιγγια και κοβεις τα μαμα και τα φορας μεσα και για να ρυθμισεις τα πισω πρεπει να βγαινουν επανω απο το αμαξι, αυτα τα 2 μειονεκτηματα εχουν.
δες εδω σχετικα με την τοποθετηση αλλα ξαναλεω δεν γνωριζω πως ειναι στην Ε12! http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22339
Υποψην με το χαμηλωμα ξεχνας την ανεση! διαλεγεις! εγω εχω ελατηρια απο levin μπρος πισω αλλα ειναι μαμα υψους και ειμαι ευχαριστημενος, και παλι ειναι ποιο σκληρα απο μαμα αναρτηση γιατι ειναι σκληρα τα αμορτισερ! και οχι με σκληρες ρυθμισεις! ποσο μαλλον αν χαμηλωσουν κιολας!
Απάντηση με παράθεση