Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα το γράφω εδώ...τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα υψηλή κατανάλωση με αποκορύφωμα το σημερινό γέμισμα όπου μέτρησα 12.8λ/100 χλμ.Το νούμερο είναι υπερβολικό και θέλω να ακούσω γνώμες τι μπορεί να φταίει.Σίγουρα πάντως θα αλλάξω λαμδα μόλις βρω κάποια λεφτά και ίσως περάσω από τον φάνη να το κάνουμε πιο φτωχό το πρόγραμμα του υγραερίου.
|
πετα το οπως ειναι και βαλε 4ΕFΤΕ!! να καις κατω απο 9.5lt/100χλμ (τουλαχιστον με σχεδον μαμα setup).
Eνταξει χωρις πλακα θα συμφωνησω με τον Jason! αν ο αισθητηρας δεν δουλευει σωστα μπορει να δινει λαθος εντολη και να δινει λαθος μειγματα! παει καλα το αμαξι ή ρεταρει? μηπως βαζεις νοθευμενη βενζινη? γιατι και εγω την πατησα! εκαιγα 9 κατι λιτρα/100χλμ και ξαφνικα ειχα παει 11,5 !!!! τελικα ειχα διαρροη βενζινης στο ρεζερβουαρ (λιγο και το κολλησα), και καρανοθευμενη βενζινη!!! καλα που εχω το wideband και ξερω τι μου γινεται! επιασαν τοπο τα λεφτα μου! :P
Για αρχη μπορεις να πας να μετρησεις καυσαερια να δεις τι λογο εχει ο λαμδα! ειναι ακριβος αν παρεις καινουριο! μην τον αλλαξεις τσαμπα!
ΑΑΑ! τωρα ειδα εχεις υγραεριο? με υγραεριο ειναι αυτη η καταναλωση?