Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-12, 18:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! επειδη κανω πολλα πραγματα εδω δεν μιλαω πολυ σε τετοια προγραμματα δεν εχω και πολυ χρονο βλεπεις. Αν ειναι να τα φερεις απο απεξω θα σου πανε φτηνοτερα! εμενα πηγε 400 καπου εκει αλλα πηρα μεγαλο διαχωριστη υδρογονου και στοιχισαν και οι στηριξεις. Παρε με 6 φετες εσυ που ειναι ποιο φτηνος, εγω μαλλον θα αφαιρεσω φετες γιατι βρισκει απο πισω κιολας και μου τριζει μεσα στο αμαξωμα! Το υγραεριο 1ον εγω προσωπικα το φοβαμαι γιατι πολλα με βλαβες ακουω, 2ον παει παρα πολλα χρηματα παραπανω πχ 1600 μες το νερο θες για καλη μαρκα οχι βλακειες, 3ον θελει δηλωμα κτλ και 4ον εμενα με πειραζει που θες μαστορα γιατι εγω ολα τα κανω μονος μου στο αμαξι, σε μαστορα πηγε μονο στις αρχικες μετατροπες και μια φορα το σταρλετ οταν εσπασα σασμαν και αλλαξα και δισκο-πλατο-ρουλεμαν, μπορει να τα ξερω θεωρητικα αλλα τα σοβαρα πραγματα στην πραξη ειναι αλλιως, θες και τα καταλληλα εργαλεια παντα. Με φαγανε οι βενζινες εμενα εβαζα σε μαπες βενζιναδικα και εχω προβληματα φτωχου μειγματος και εχουν μεινει πισω οι μετρησεις μου!!!! ηδη μου ειπαν και αλλοι οτι τα βενζιναδικα που εβαλα κλεβουν!
Απάντηση με παράθεση